Les Noves Tecnologies de la Informació han suposat un canvi positiu en l’ERP, donant pas al paradigma de la Indústria 4.0.

Actualment, la robotització i la digitalització ja són una realitat als magatzems, en implementar-se els sistemes IoT per monitoritzar els paquets, que inclouen els algoritmes de IA en els Sistemes de Gestió (SGA) orientats a optimitzar i automatitzar tots els recursos que intervenen, aconseguint així un magatzem amb autonomia. L’automatització i la robotització simplifiquen el rendiment de les tasques manuals, que es duu a terme en menys temps i amb una major eficiència.

El gran repte en la gestió del magatzem, ja sigui intern o extern a l’empresa, és comptar amb un sistema que permeti la integració dels sistemes de gestió ERP i el magatzem. Aquesta integració és molt important ja que és l’única manera en la que podrem obtenir una completa i fiable traçabilitat de la dada, obtenint així una visió real i amb dades sòlides.

Aquesta digitalització dels magatzem implica entre d’altres coses, un estalvi dels costos, un major servei al client, un augment dels cicles d’entrega, etc.

Integració de dades de l'ERP i el sistema de gestió del magatzem

Les solucions de les que disposem, tant SAP Business One HANA, com les solucions sectorials SGI Solutions, compten amb sistemes d’integració senzills i totalment universals. Els mòduls sectorials SGI, verticals i horitzontals, estan desenvolupats sobre la plataforma tecnològica SAP Business One HANA, per la qual cosa permet obtenir un major rendiment del software de gestió empresarial SAP Business One.

Amb la solució SGI WMS tindràs controlades totes les operacions de magatzem del dia, ja sigui Picking, enviament o inventari. Aquesta solució t’ofereix una funcionalitat de comptabilitat integrada que garanteix que la gestió del magatzem i les dades de comptabilitat financera estiguin sincronitzades de manera constant.

Vols incloure les dades del teu magatzem (intern o extern) al teu ERP SAP Business One? Això és possible amb la nostra solució SGI Comunicador! Aquesta eina permet la creació de models de connexió entre SAP Business One i altres aplicacions externes. A més, disposa d’un visor d’esdeveniments i control d’errors, proporcionant una major autonomia i menor dependència del programador.

Si vols ampliar la informació, et convidem a la nostra Webinar. Inscriu-te aquí.

Vols integrar i automatitzar les operacions dels teu magatzem amb SAP Business One i les nostres solucions SGI Solutions? Posa’t en contacte amb nosaltres i portarem el teu magatzem a la digitalització!

A GSP estarem encantats d’atendre’l i resoldre els seus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.