SAP Business One és el gran aliat de qualsevol empresa per la integració dels seus punts de venda amb l’última tecnologia. Independentment del producte, la ubicació i la mida de l’empresa SAP Business One es pot implementar en qualsevol pime.

Ser més productius és la clau per aconseguir escalar qualsevol negoci. En el món de la moda, a més, hi ha un ràpid, àgil, i estar contínuament alerta de noves tendències i girs del mercat per poder guanyar quota de mercat i nous clients.

Per què SAP Business One per moda i calçat

Moltes Pimes volen generar més ingressos a mesura que augmenten el marge de beneficis. Però aquest fet no és sempre possible en el sector de la moda i el calçat, degut que s’ha de comptar amb diverses fases de fabricació, distribució, emmagatzematge, comandes, entregues, etc.

Totes aquestes peces mòbils del procés de compra no són més que la punta de l’iceberg d’alguna cosa més gran. És a dir, aquest iceberg inclou les relacions amb els clients, l’entrega dels productes, les finances, el màrqueting i les vendes.

En moda i calçat, tant el tipus de producte com el consumidor final, requereixen una solució empresarial capaç d’integrar tots els processos en una única suite.

SAP Business One disposa de tota la capacitat que permet a les pimes de moda i calçat aconseguir els dos objectius esmentats: augmentar les vendes i aconseguir més marge de benefici.

Conjunt d’aplicacions SGI Moda i Calçat sobre SAP Business One

Com hem comentat, el món de la moda i calçat tenen unes característiques propies que les fan diferent a la resta del sectors.

És per aquest motiu que existeix SGI Moda i Calçat, una solució que permet donar sortida a la problemàtica que afecta a les diverses empreses del sector, com distribuïdores, de retail o fabricants.

Permet realitzar una planificació al detall, de forma que tots els processos, tant de producció com de distribució o de punt de venda, es tornin més transparents.

Com a conseqüència, es poden executar les comandes de forma més ràpida, detallada i, el que és més important, econòmicament eficient, permetent un aprofitament que augmenti els marges de benefici.

Una solució ideal per integrar tots els processos necessàris d’un mercaat global cada vegada més exigent.

Els beneficis de la integració dels punts de venda per moda i calçat en SAP Business One

Són molts els beneficis que destaquen en la integració de SAP Business One amb una empresa d’aquest sector, però d’entre tots ells destaquen:

1/ Product Lifecycle Management (PLM)

En primer lloc, innovar més ràpidament és la clau en un sector on els productes tenen una data de caducitat molt baixa. Les temporades defineixen la novetat dels productes de moda i calçat. Com a resultat, poder gestionar el més eficaçment el cicle de vida del producte és clau per estar sempre a l’avantguarda, temporada rere temporada.

2/ Gestió de materials

En segon lloc, em les empreses tèxtils i de calçat, la complexitat de la gestió del material i l’aprofitament del mateix és clau.

Els materials són cars, i la capacitat per calcular, planificar i fabricar amb èxit un producte amb el menor cost possible, una odissea si no comptes amb les eines adequades.

Amb SGI per moda i calçat pots generar plantilles d’etapes de producció segons les necessitats de cada producte, maximitzant la producció.

3/ Comandes i vendes

Sobretot, la indústria de la moda genera milers de comandes, factures i ordres de pagament, com qualsevol empresa de retail. A més d’un gran dolor de cap, totes aquestes gestions són dades que ajuden a l’empresa a prendre millors decisions, com quines accions posar en marxa respecte a les imatges, colors, materials i vendes.

4/ Automatització de la força de vendes

En conclusió, a més de gestionar el procés de producció, pots aprofitar el poder de SAP Business One per aconseguir més ingressos i proporcionar més serveis als teus clients.

Per exemple, amb SGI Ecommerce pots començar a vendre en línia. D’aquesta forma, els teus clients poden trobar els teus productes sense sortir de casa i realitzar compres segures des de qualsevol dispositiu. Mentre que tu consultes tota la informació necessària per fer créixer el teu negoci des de qualsevol moment i lloc.

Consulta la nostra àmplia cartera de solucions de gestió per empreses de moda i calçat amb SAP Business One i comença avui a ampliar el teu negoci.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.