SAP Integration Hub

L’evolució de l’ERP SAP Business One, integració amb nous entorns

L’arribada de l’era digital, amb nous serveis que s’han convertit en imprescindibles per a les empreses, ha fet que SAP creï Integration Hub 2.0, l’eina que permet simplificar els processos d’integració entre sistemes de SAP Business One. Amb SAP Integration Hub 2.0 es pretén simplificar els processos d’integració, i compartir dades de forma fluida i dinàmica.

La tecnologia SAP Business One v10 incorpora nous components que permeten interactuar amb entorns de e-commerce, xarxes socials i solucions empresarials de tercers. A partir d’ara altres empreses tecnològiques podran compartir informació amb SAP Business One.

L’era digital, l’Internet de les coses i l’explotació de grans volums de dades (Big Data) estan transformant el mercat dels ERPs i la seva connectivitat amb altre tipologia d’eines, així que en aquesta versió de SAP Business One 10.0 es pot treballar perfectament amb:

Plataformes de e-Commerce i Clients:

 • Shopify. Plataforma e-Commerce en el núvol.
 • Magento. Plataforma e-Commerce en el núvol.
 • Salesforce. Plataforma CRM en el núvol.

Serveis d’entrega i repartiment:

 • UPS i DHL. Empreses de serveis logístics i enviament.

Serveis financers:

 • Fitxer. API per a tipologies de canvi diaris.

Serveis de comunicació amb clients:

 • Nexmo. Serveis de SMS.
 • Mailchimp. Plataforma de e-mail i marketing en el núvol.
 • SendGrid. Plataforma de e-mail i marketing en el núvol.
 • RFQ. Sistema SAP per a les sol.licituds de comanda a proveïdors via e-mail i la recepció automàtica de les seves respostes dins del sistema.

La versión 10.0 fa focu en el núvol i en eines d’integració amb altres plataformes i tecnologies. La plataforma SAP Integration HUB 2.0 és un Marketplace on qualsevol client pot gaudir de diferents APPs d’integració ja disponibles i altres que aniran posant-se a disposició dels clients de SAP.

Marketplace APPs per SAP Business One

Contacta’ns i t’explicarem totes les novetats que et podrien interessar!

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

  En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

  Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.