La integració de Magento amb SAP és possible gràcies al connector SGI Ecommerce que permete la gestió de les comandes, la facturació i l’entrega d’aquests, tot això amb la potència de SAP i el millor gestor per Ecommerce. Magento es considera la plataforma perfecta per aquells clients de SAP que desitgen crear un Ecommerce ràpid, eficient i amb un cost molt inferior a altres alternatives.

Per què realitzar una integració de Magento amb SAP

Sense dubte, Magento és la plataforma de comerç electrònic de més ràpid creixement en el mercat. Aquest mitjà permet una de les coses més importants a tenir en compte quan es té un Ecommerce: el creixement de la plataforma a mesura que el negoci creixi.

A mesura que han anat passant els anys, Magento s’ha esforçat per innovar contínuament per millorar les seves solucions i enriquir els seus productes.

Gràcies a aquestes innovacions, Magento s’ha convertit quasi en l’estàndard per Ecommerce, amb una excepció: pot fer molt, però no tot.

Qualsevol organització mitjana, una vegada realitzada la venda, ha d’iniciar una sèrie de processos comercials, entre els quals es troba la producció, la generació de comandes, l’emissió de factures, albarans, gestionar l’inventari i els magatzems, iniciar les comunicacions de venda i postvenda, entrega, enviament, entre d’altres.

Totes aquestes operacions paral·leles són possibles gràcies a un ERP, entre els quals destaca SAP per sobre dels molts competidors del mercat.

És lògic pensar que qualsevol Ecommerce voldria combinar aquests dos superpoders, Magento i SAP perquè que treballin junts.

Per aquesta raó, Magento i SAP és necessari que treballin junts i comptar amb un connector personalitzat. Tens disponible en el mercat el connector SGI Ecommerce que permetrà a aquests dos sistemes connectar-se i col·laborar.

Beneficis de connectar la teva botiga en línia amb SAP

Certament, els estàndards dels usuaris de comerç electrònic s’han elevat enormement en l’última dècada.

Avui dia no concebem realitzar una comanda i no estar informats a temps real de l’evolució d’aquest. També considarem rebre la nostra factura per correu electrònic i inclòs avisos en el mòbil cada vegada que la comanda canvia d’estat.

Amb aquest panorama, és lògic pensar que s’imposa optimitzar els teus serveis al client i millorar l’eficàcia del teu negoci.

La integració de Magento i la de SAP són importants, anem a veure-les en detall.

On es troben Magento i SAP

Si vols executar totes les accions que et permet realitzar SAP quan es genera una venda a Magento, és necessari que ambdues plataformes “parlin”, amb una inversió mínima d’infraestructura, els menors errors possibles i un manteniment que no sigui un malson.

Per saber on es troben, és de gran utilitat saber les carències d’ambdues plataformes i per què necessiten connectar-se:

En primer lloc, SAP no té forma (de moment) d’alliberar les marevelloses dades Ecommerce amb les que compta i oferir-les al client final d’una forma amigable.

Pel seu costat, Magento no té forma d’administrar les dades procedents de l’Ecommerce i executar accions complexes com la disponibilitat d’un producte a temps real. Per això, a Magento somien amb SAP.

Si has arribat fins aquí, entendràs que aquestes dues plataformes volen portar-se bé, veritat?

Connectar SAP amb Magento

SAP és un software molt potent que ofereix milers de dades. El problema està en el fet que cada objecte i regla necessari per executar les ordres d’un Ecommerce han de tornar a assignar-se a Magento.

Tanmateix, tot el que SAP ja sap sobre els clients, els productes, els preus, l’inventari, les comandes, les entregues i els pagaments, han de ser reconstruïts a la plataforma Magento per realitzar una sola comanda.

Com a conseqüència, és aquí és on entre el SGI Ecommerce, per facilitar aquesta comunicació.

Vols que aquestes dues plataformes tan potents es portin bé? Posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.