SAP Business One ofereix una versió integrada amb Crystal Reports. Amb ells podem seleccionar les dades de múltiples fonts i podem formar informes interactius basats en les dades a temps real de tota l’empresa. Crystal Reports permet escollir una varietat de formats d’informes i controlar l’entrada dels usuaris a la informació que es visualitza.

Les anàlisis basades en la plataforma SAP HANA de SAP Business One permeten la generació d’Informes i Anàlisis sense la necessitat de deprendre del departament TI. Com a resultat s’obtenen les millors decisions, rapidesa i productivitat dels empleats, gràcies a un major control de la informació.

Generació d’Informes i Anàlisis | Eines de productivitat | Informes i Quadres de Comandament predefinits | Cerques | Una presa de decisions millor i més àgil | Empleats més eficients | Major rendibilitat de la inversió | Una inversió segura a llarg termini

Amb aquests informes trèiem el rendiment més gran a la tecnologia In-Memory Computing per la creació d’informes i anàlisis. Amb SAP HANA podràs crear quadres de comandament amb la informació de la teva empresa a temps real per millorar la presa de decisions.

Temps real

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.