S’acosta la Setmana Santa i des de Global Software Partner (GSP) us volem presentar l’horari Setmana Santa 2015 i l’obertura especial que farem aquests dies.

La Setmana Santa no és igual a tot Espanya, ja que cada Comunitat Autonoma selecciona els seus dies festius. Només el Divendres Sant i el Diumenge de Resurrecció són festius nacionals. El Dijous Sant i el Dilluns de Pasqua canvia segons la Comunitat.

A la Comunitat Autònoma de Catalunya, on tenim ubicades les dues oficines de l’empresa, els festius regionals per la Setmana Santa són Divendres Sant i Dilluns de Pasqua.

Demà, dijous 2 d’abril, comença la Setmana Santa i us portem els horaris que farem aquests dies per poder donar atenció als nostres clients i a totes les persones interessades en els nostres serveis.

El nostre horari Setmana Santa 2015 d’obertura en totes les oficines de GSP, tant a Barcelona com a Girona, per aquests dies són els següents:

  • Dijous 2 d’abril – 8.00 h a 15.00 h

  • Divendres 3 d’abril – Festiu

  • Dilluns 6 d’abril – Festiu

Setmana Santa 2015

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.