S’acosta la Setmana Santa i des de Global Software Partner (GSP) us volem presentar l’horari Setmana Santa 2015 i l’obertura especial que farem aquests dies.

La Setmana Santa no és igual a tot Espanya, ja que cada Comunitat Autonoma selecciona els seus dies festius. Només el Divendres Sant i el Diumenge de Resurrecció són festius nacionals. El Dijous Sant i el Dilluns de Pasqua canvia segons la Comunitat.

A la Comunitat Autònoma de Catalunya, on tenim ubicades les dues oficines de l’empresa, els festius regionals per la Setmana Santa són Divendres Sant i Dilluns de Pasqua.

Demà, dijous 2 d’abril, comença la Setmana Santa i us portem els horaris que farem aquests dies per poder donar atenció als nostres clients i a totes les persones interessades en els nostres serveis.

El nostre horari Setmana Santa 2015 d’obertura en totes les oficines de GSP, tant a Barcelona com a Girona, per aquests dies són els següents:

  • Dijous 2 d’abril – 8.00 h a 15.00 h

  • Divendres 3 d’abril – Festiu

  • Dilluns 6 d’abril – Festiu

Setmana Santa 2015

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.