Guitare, SA

És una empresa dedicada al disseny, producció y distribució de les seves col.leccions. Després de conquistar el mercat espanyol, el 1984, Guitare va decidir obrir-se, no únicament, a la resta d’Europa, sinó també a EEUU, Rusia i Japó, posicinant la seva marca com un referent internacional dins el sector textil.

La implantació de SAP Business One i la nostra Solució Vertical SGI MODA, els ha permès realitzar un canvi integral en el sistema de gestió i informació de l’empresa, permetent l’accés rellevant de manera ràpida, flexible i precisa.

Historia d'Éxit SAP Business One de Guitare

A GSP estarem encantats d’atendre’l i resoldre els seus dubtes

Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.