SAP Business One 10.0

SAP Business One és l’eina que et permet aconseguir la transformació digital de la teva empresa. Disposa de les innovacions més recents i d’un suport especialitzat que garantitzen el funcionament de la teva empresa sense interrupcions.

Uneix-te a aquesta carrera amb SAP Business One:

  • Interface d’usuari per a una millora en la usabilitat.
  • Client Web. Creació de gràfics sofisticats.
  • Eina de generació de fitxers i documents electrònics.
  • Integració de Microsoft Office 365 i OneDrive.
  • Informes financers amb funció de desglosament.
  • Reports, cubs, panells i indicadors de la versió HANA.
  • Gràfic de Gantt Interactiu per una planificació més fàcil i visual de les tasques en el mòdul de Projectes.
  • I molt més. Veure AQUÍ.

En aquesta nova versió i aposta per la Transformació Digital, SAP Business One es centra en mantenir una sòlida estructura de base de dades per a garantir la qualitat de la informació dels principals processos empresarials, per a posteriorment, anar donant passos fins a la digitalització de l’entorn de cada organització.

Per què escollir a GSP com a partner tecnològic de la teva empresa?

GSP és expert en Softwrae de Gestió Empresarial i AddOns integrats amb SAP Business One i certificats per SAP. GSP disposa d’una gran experiència sectorial i les seves Solucions poden implementar-se en local i en el núvol per a SAP Business One HANA.

Descubre la tecnología y las funcionalidades más actuales del nuevo SAP BO 10.0

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Política de Privacitat – Condicions de GSP.
I Accept

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.