SAP Business One 10.0

SAP Business One és l’eina que et permet aconseguir la transformació digital de la teva empresa. Disposa de les innovacions més recents i d’un suport especialitzat que garantitzen el funcionament de la teva empresa sense interrupcions.

Uneix-te a aquesta carrera amb SAP Business One:

 • Interface d’usuari per a una millora en la usabilitat.
 • Client Web. Creació de gràfics sofisticats.
 • Eina de generació de fitxers i documents electrònics.
 • Integració de Microsoft Office 365 i OneDrive.
 • Informes financers amb funció de desglosament.
 • Reports, cubs, panells i indicadors de la versió HANA.
 • Gràfic de Gantt Interactiu per una planificació més fàcil i visual de les tasques en el mòdul de Projectes.
 • I molt més. Veure AQUÍ.

En aquesta nova versió i aposta per la Transformació Digital, SAP Business One es centra en mantenir una sòlida estructura de base de dades per a garantir la qualitat de la informació dels principals processos empresarials, per a posteriorment, anar donant passos fins a la digitalització de l’entorn de cada organització.

Per què escollir a GSP com a partner tecnològic de la teva empresa?

GSP és expert en Softwrae de Gestió Empresarial i AddOns integrats amb SAP Business One i certificats per SAP. GSP disposa d’una gran experiència sectorial i les seves Solucions poden implementar-se en local i en el núvol per a SAP Business One HANA.

Descubre la tecnología y las funcionalidades más actuales del nuevo SAP BO 10.0

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Política de Privacitat – Condicions de GSP.
I Accept

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

  En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

  Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.