Global Software Partner (GSP) va viatjar a Xile per reunir-se amb el seu partner VisualK Group a inicis d’aquest mes d’octubre, un dels seus socis de Centre-Sud Amèrica. VisualK és un partner de SAP Business One amb seu a Xile, però té oficines al Perú, Argentina i Paraguai.

VisualK Group ofereix serveis de comercialització, consultoria i implantació de SAP Business One des de l’any 2004. Adicionalment, té una filial VisualD que desenvolupa solucions pròpies complementaries a SAP Business One enfocades a cobrir les necessitats de cada sector industrial.

Partner VisualK

Pel Partner VisualK Group és important que els seus prospectes i clients vegin en ells, no només un partner que ofereix un ERP, sinó un aliat.

VisualK Group fa més de 20 anys que proporciona solucions per empreses en diversos països, com són Xile, Perú, Argentina, Paraguai, Mèxic, Colòmbia i Florida. Actualment, han implementat SAP Business One en més de 300 empreses de diversos sectors i mides.

VisualK Group és un soci tecnològic, a través del qual GSP ven la seva solució SGI Retail, completament integrada amb SAP Business One, per poder solucionar els principals problemes del sector retail, ja sigui en el sector alimentari, tèxtil, calçat, farmacèutic, animals de companyia, entre altres.

Durant l’estança a Xile, GSP va acompanyar a VisualK Group en la instal·lació de la solució SGI Retail que s’implementava en un client nou que acabava de firmar la implementació de SAP Business One i la solució pel sector del retail.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.