Global Software Partner (GSP) va viatjar a Xile per reunir-se amb el seu partner VisualK Group a inicis d’aquest mes d’octubre, un dels seus socis de Centre-Sud Amèrica. VisualK és un partner de SAP Business One amb seu a Xile, però té oficines al Perú, Argentina i Paraguai.

VisualK Group ofereix serveis de comercialització, consultoria i implantació de SAP Business One des de l’any 2004. Adicionalment, té una filial VisualD que desenvolupa solucions pròpies complementaries a SAP Business One enfocades a cobrir les necessitats de cada sector industrial.

Partner VisualK

Pel Partner VisualK Group és important que els seus prospectes i clients vegin en ells, no només un partner que ofereix un ERP, sinó un aliat.

VisualK Group fa més de 20 anys que proporciona solucions per empreses en diversos països, com són Xile, Perú, Argentina, Paraguai, Mèxic, Colòmbia i Florida. Actualment, han implementat SAP Business One en més de 300 empreses de diversos sectors i mides.

VisualK Group és un soci tecnològic, a través del qual GSP ven la seva solució SGI Retail, completament integrada amb SAP Business One, per poder solucionar els principals problemes del sector retail, ja sigui en el sector alimentari, tèxtil, calçat, farmacèutic, animals de companyia, entre altres.

Durant l’estança a Xile, GSP va acompanyar a VisualK Group en la instal·lació de la solució SGI Retail que s’implementava en un client nou que acabava de firmar la implementació de SAP Business One i la solució pel sector del retail.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.