Aquest passat mes d’agost, Global Software Partner (GSP) va viatjar a Xile per reunir-se amb Inxap, un dels seus partners de Centre-Sud Amèrica.

Inxap és un Partner de SAP per la solució SAP Business One amb presència a Xile i Argentina. Inxap és reconegut en els seus serveis de venda, implementació, desenvolupament i suport per SAP Business One, la plataforma per la gestió de negocis. Inxap compte amb experts en indústries, tal com: moda, retail, construcció, serveis, projectes, distribució, entre d’altres. Més de 400 empreses confien en els serveis que ofereix Inxap i els seus professionals.

GSP amb Inxap

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.