Els pasat 26, 27 i 28 d’abril, GSP va assisitr al SAP Business One Innovation Summit d’Orlando, un dels esdeveniments més importants de l’any organitzat per SAP i adreçat als seus socis-partners per a presentar novetats i tendències del sector tecnològic i de la informació. L’esdeveniment va comptar amb més de 500 assisntents entre els quals van destacar experts en innovació i Tecnologia HANA i CLOUD i a través dels quals es va compartir coneixement sobre les darreres tendències entorn les Solucions SAP.

GSP va participar com a SSPSoftware Solution Provider (Fabricant / Desenvolupador de Solucions SGI) en un espai-stand per a presentar i promocionar les seves Solucions SGI, així com reunions per a mantenir i ampliar les relacions comercials amb els seus partners ubicats al Centre i Sud Amèrica i membres de SAP d’arreu del món.

Per part de GSP van estar presents; Josep Anton Ballesteros -Soci CEO, Miquel Boix – Soci CFO, Albert Solés – Soci COO i Vanessa Villalonga – Marketing.

Les noves tecnologies SAP HANA, Mobile i Cloud, juntament amb el Marketing 4.0 van ésser el focus d’atenció de l’Esdeveniment per al creixement i expansió dels nous negocis.

A GSP estarem encantats d’atendre’l i resoldre els seus dubtes