Els passats 26, 27 i 28 d’abril, GSP vam assistir al SAP Business One Innovation Summit d’Orlando. El Summit és un dels esdeveniments més importants de l’any organitzat per SAP i adreçat als seus socis-partners. La seva finalitat és la presentació de novetats i tendències del sector tecnològic i de la informació. L’esdeveniment va comptar amb més de 500 assistents entre els quals van destacar experts en innovació, tecnologia HANA i CLOUD. A través de la relació entre partners i clients, es va poder compartir coneixement sobre les darreres tendències entorn les Solucions SAP.

GSP vam participar com a SSP (Software Solution Provider) fabricant i desenvolupador de Solucions SGI. GSP vam comptar amb un espai estand per a presentar i promocionar les nostres Solucions SGI. Així com reunions per a mantenir i ampliar les nostres relacions comercials amb els nostres partners ubicats al Centre i Sud Amèrica i membres de SAP d’arreu del món.

GSP vam participar en el SAP Summit Orlando com desenvolupador de solucions per SAP Business One

Per part de GSP vam estar presents: Josep Anton Ballesteros – Soci CEO, Miquel Boix – Soci CFO, Albert Solés – Soci COO i Vanessa Villalonga – Marketing.

Les noves tecnologies SAP HANA, Mobile i Cloud, juntament amb el Marketing 4.0 van ser el focus d’atenció de l’Esdeveniment per al creixement i expansió dels nous negocis.

A GSP estarem encantats d’atendre’l i resoldre els seus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.