Els passats 26, 27 i 28 d’abril, GSP vam assistir al SAP Business One Innovation Summit d’Orlando. El Summit és un dels esdeveniments més importants de l’any organitzat per SAP i adreçat als seus socis-partners. La seva finalitat és la presentació de novetats i tendències del sector tecnològic i de la informació. L’esdeveniment va comptar amb més de 500 assistents entre els quals van destacar experts en innovació, tecnologia HANA i CLOUD. A través de la relació entre partners i clients, es va poder compartir coneixement sobre les darreres tendències entorn les Solucions SAP.

GSP vam participar com a SSP (Software Solution Provider) fabricant i desenvolupador de Solucions SGI. GSP vam comptar amb un espai estand per a presentar i promocionar les nostres Solucions SGI. Així com reunions per a mantenir i ampliar les nostres relacions comercials amb els nostres partners ubicats al Centre i Sud Amèrica i membres de SAP d’arreu del món.

GSP vam participar en el SAP Summit Orlando com desenvolupador de solucions per SAP Business One

Per part de GSP vam estar presents: Josep Anton Ballesteros – Soci CEO, Miquel Boix – Soci CFO, Albert Solés – Soci COO i Vanessa Villalonga – Marketing.

Les noves tecnologies SAP HANA, Mobile i Cloud, juntament amb el Marketing 4.0 van ser el focus d’atenció de l’Esdeveniment per al creixement i expansió dels nous negocis.

A GSP estarem encantats d’atendre’l i resoldre els seus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.