Bones festes 2019

Si estàs llegint aquest blog, segurament es deurà al fet que estàs interessat en els sistemes de gestió empresarial, com és SAP Business One. Per aquest motiu, volem felicitar-te i desitjar-te unes bones festes 2019, un bon nadal i un pròsper any nou, ja que d’una manera o una altra ets una persona que contribueix l’avançament de la nostra empresa.

Des de Global Software Partner (GSP), volem desitjar-te unes bones festes i un pròsper any nou. Que estiguis al nostre costat, un any més, és una de les millors satisfaccions que podem rebre per finalitzar l’any.

D’aquesta forma, et desitgem salut, prosperitat, somnis complerts i que tinguis una època plena d’alegries. Per nosaltres, esperem seguir comptant amb la teva presència per seguir creixent professionalment.

GSP

Bon Nadal

Feliz Navidad

Merry Christmas

GSP

Al llarg d’aquest any t’hem explicat les novetats de les nostres solucions sectorials adaptades a cada sector. No obstant això, tot aquest esforç no hauria sigut útil si tu no haguessis estat darrere d’aquesta pantalla, preparat per rebre els nostres consells i les nostres novetats per buscar un software de gestió empresarial ideal per la teva empresa.

Entre aquestes novetats, us hem preparat el cas d’èxit de la implantació de SAP Business One de l’empresa SHAD, us hem parlat dels nous reptes que s’estan produint en el sector del retail. També us hem informat de la nova normativa de registre horari que es va aplicar al maig i us hem parlat de les nostres solucions, com és SGI Moda, per presentar-vos com gestionàvem la producció en aquest sector.

Amb el Nadal a la vista, volem desitjar-te el millor per tu i per la teva empresa

Per aquest motiu hem sentit la necessitat de divulgar aquest tipus de contingut en el blog, perquè sigui útil per a tu i per la teva empresa.

Per acabar, desitgem seguir comptant amb la teva atenció un altre any més. GSP us desitja unes bones festes 2019, Bon Nadal i pròsper any nou 2020.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.