El passat mes d’abril i maig de 2015, Global Software Parnter (GSP) va participar en els dos esdeveniments anuals Summit 2015. La finalitat dels esdeveniments organitzats per SAP és presentar totes les novetats anuals dels productes de SAP, en especial del SAP Business One.

En l’esdeveniment de Barcelona, GSP va asistir amb el CEO, Josep Anton, i amb programadors de l’empresa. Els assistents van participar en les diferents presentacions de les novetats i de les noves solucions. Els nostres programadors van poder escoltar i conèixer de primera mà totes les novetats que presentarà SAP Business One aquest any i van poder provar el producte.

En l’esdeveniment de Miami, GSP va assistir amb els CEOs de l’empresa i el departament de màrqueting. Allà van poder presentar totes les seves SGI Solutions, per trobar partnres de Llatinoamèrica per poder expandir-se en el mercat d’Amèrica. GSP disposava d’un estand on tenia exposades les seves solucions amb tota la informació necessària per als interessats i proporcionava un regal als assistents que ens visitaven.

A més, van fer reunions amb els partners actuals per presentar les novetats dels SGI Soluions i també van presentar les solucions als nous partners de SAP Business One, interessats en els mòduls sectorials.

SAP Summit 2015 Miami

Partners Llatinoamericans
GSP en el Summit Miami
Summit Presentació
Estand Summit Miami

SAP Summit 2015 Barcelona

SAP Summit 2015 Barcelona
Presència GSP SAP Summit Barcelona

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.