El passat mes d’abril i maig de 2015, Global Software Parnter (GSP) va participar en els dos esdeveniments anuals Summit 2015. La finalitat dels esdeveniments organitzats per SAP és presentar totes les novetats anuals dels productes de SAP, en especial del SAP Business One.

En l’esdeveniment de Barcelona, GSP va asistir amb el CEO, Josep Anton, i amb programadors de l’empresa. Els assistents van participar en les diferents presentacions de les novetats i de les noves solucions. Els nostres programadors van poder escoltar i conèixer de primera mà totes les novetats que presentarà SAP Business One aquest any i van poder provar el producte.

En l’esdeveniment de Miami, GSP va assistir amb els CEOs de l’empresa i el departament de màrqueting. Allà van poder presentar totes les seves SGI Solutions, per trobar partnres de Llatinoamèrica per poder expandir-se en el mercat d’Amèrica. GSP disposava d’un estand on tenia exposades les seves solucions amb tota la informació necessària per als interessats i proporcionava un regal als assistents que ens visitaven.

A més, van fer reunions amb els partners actuals per presentar les novetats dels SGI Soluions i també van presentar les solucions als nous partners de SAP Business One, interessats en els mòduls sectorials.

SAP Summit 2015 Miami

Partners Llatinoamericans
GSP en el Summit Miami
Summit Presentació
Estand Summit Miami

SAP Summit 2015 Barcelona

SAP Summit 2015 Barcelona
Presència GSP SAP Summit Barcelona

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.