El passat 24 i 25 de maig, Global Software Partner, va participar en el ‘XV Encuentro Estatal de Administradores de Fincas’. La Trobada es va realitzar al Palau de Congressos de la ciutat de Girona, sota el tema ‘Innovació, Tecnologia i Comunicació’.

La Trobada va ser organitzada pel Consell General d’Administradors de Finques d’Espanya. Els organitzadors van voler mostrar i potenciar les NTIC. Les van potenciar com a sector clau per al desenvolupament i èxit empresarial per als professionals de l’Administració de Finques.

L’objectiu de la Trobada estava dirigit a un intercanvi de coneixement entre els diferents participants de l’acte. Així com donar a conèixer els avantatges de treballar amb una tecnologia aplicada al sector. Les noves tecnologies han millorat la relació del despatx amb el client. de manera que l’aplicació, que preentaven, aportará progressos als professionals administradors. És imprescindible que en aquesta activitat professional es treballib amb eines que aportin professionalitat i millores per al seu èxit empresarial.

L’ús de les noves tecnologies té una incidència molt directa en la gestió interna de les empreses.

La Trobada va comptar amb la presència del Sr. Miquel Boix, Gerent de Global Software Partner, i el Sr. David Millán, Consultor de GSP. Els nostres representants van presentar l’informe ‘Competir amb Informació’. On van destacar el Business Intelligence com a plataforma d’Innovació i Diferenciació per al sector dels Administradors de Finques. També vam comptar amb el professional i informàtic, Sr. José Ramon Fernández. El Sr. José Ramón es va centrar en com l’automatització de processos, la gestió informàtica d’incidències i l’ús d’eines informàtiques de processament de dades són fonamentals per agilitzar el funcionament dels despatxos i reduir costos.

Els corresponents representants de GSP van donar èmfasi a la possibilitat de poder prendre decisions gràcies al Business Intelligence i l’anàlisi de dades ràpides que aquest pot aportar en el sector.

En aquest enllaç podreu visualitzar la ponència del  ‘XV Encuentro Estatal de Administradores de Fincas’, on van intervenir els representants de GSP.

A GSP estarem encantats d’atendre’l i resoldre els seus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.