El passat 24 i 25 de maig, Global Software Partner, va participar en el ‘XV Encuentro Estatal de Administradores de Fincas’ realitzat al Palau de Congressos de la ciutat de Girona, sota el tema ‘Innovació, Tecnologia i Comunicació’.

La Trobada va ser organitzada pel Consell General d’Administradors de Finques d’Espanya, els quals van voler mostrar i potenciar les NTIC com a sector clau per al desenvolupament i èxit empresarial per als professionals d’Administració de Finques.

L’objectiu de la Trobada anava dirigit a un intercanvi de coneixement entre els diferents participants de l’acte, així com donar a conèixer els avantatges de treballar amb una tecnologia aplicada al sector, de manera que l’aplicació d’aquestes aportin progressos als professionals administradors. És imprescindible que en aquesta activitat professional, s’estableixi i es treballi, diàriament, amb eines que aportin professionalitat i millores per al seu èxit empresarial.

L’ús de les noves tecnologies té una incidència molt directa, no només en la relació del despatx amb el client, sinó també en la gestió interna de les empreses.

L’ús de les noves tecnologies té una incidència molt directa en la gestió interna de les empreses.

La Trobada va comptar amb la presència del Sr. Miquel Boix i Sr. David Millán, Gerent i Consultor de Global Software Partner, respectivament, els quals van presentar ‘Competir amb Informació’, gràcies al Business Intelligence com a plataforma d’Innovació i Diferenciació per al sector dels Administradors de Finques. I pel professional i informàtic, Sr. José Ramon Fernández, que es va centrar en com l’automatització de processos, la gestió informàtica d’incidències i l’ús d’eines informàtiques de processament de dades són fonamentals per agilitzar el funcionament dels despatxos i reduir costos.

Els corresponents representants de GSP, van donar èmfasi a la possibilitat de poder prendre decisions gràcies al Business Intelligence i l’anàlisi de dades ràpides que aquest pot aportar en el sector.

En aquest enllaç podreu visualitzar la ponència del  ‘XV Encuentro Estatal de Administradores de Fincas’, on van intervenir els representants de GSP.

A GSP estarem encantats d’atendre’l i resoldre els seus dubtes