SAP reconeix a GSP com a Partner per la seva aportació al desenvolupament del negoci i innovació amb les seves Solucions SAP Business One. La categoria en la qual GSP s’ha proclamat guanyadora és com a empresa amb ‘Major Innovació Tecnològica amb SAP Business One’ per Premis Partners SAP Espanya 2017.

Madrid,  24 de gener de 2017

GSP, empresa especialitzada en Solucions de Software Empresarial amb SAP Business One y serveis informàtics, ha estat reconeguda com a Partner de referència en la categoria d’Innovació i Tecnologia en els premis que SAP entrega de forma anual als Partners que millor han contribuit a la innovació i desenvolupament amb SAP, impulsant l’èxit dels clients SAP a España.

D’aquesta manera, GSP ha estat guardonada amb el premi ‘Mayor Innovación Tecnológica con SAP Buisness One 2016. El corresponent reconeixement va ser entregat al CEO de GSP, Josep Anton Ballesteros, durant l’Esdeveniment celebrat per SAP Espanya a la SEU de COAM (Col·legi Oficial de Arquitectes de Madrid), Madrid.

A GSP estarem encantats d’atendre’l i resoldre els seus dubtes

Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.