SAP reconeix a Global Software Partner com el Partner d’Espanya amb major aportació al desenvolupament del negoci i innovació tecnològica amb les seves SGI Solucions per a SAP Business One. La categoria en la qual GSP s’ha proclamat guanyadora és com a empresa amb “Major Innovació Tecnològica” amb SAP Business One per Premis Partners SAP Espanya 2017.

Recollint premi
Presentació Premi SAP
Premis Partners Espanya 2016
Premi Major Innovació Tecnològic

Madrid,  24 de gener de 2017

Global Software Partner és una empresa especialitzada en Solucions de Software Empresarial amb SAP Business One y serveis informàtics. GSP ha estat reconeguda com a Partner de referència en la categoria d’Innovació i Tecnologia en els premis SAP. Aquests premis permeten a SAP entregar de forma anual als Partners que millor han contribuit a la innovació i desenvolupament amb SAP Business One, impulsant l’èxit dels clients SAP a Espanya.

D’aquesta manera, GSP ha estat guardonada amb el premi ‘Mayor Innovación Tecnológica con SAP Buisness One 2016. El corresponent reconeixement va ser entregat al CEO de GSP, Josep Anton Ballesteros. Josep va recollir el premi durant l’Esdeveniment celebrat per SAP Espanya a la SEU de COAM (Col·legi Oficial de Arquitectes de Madrid) de Madrid.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.