El passat dilluns 12 de novembre es va celebrar la 12a edició dels Premis Digitals de les Comarques de Girona E-TECH 2018, organitzat per l’Associació d’Empreses Noves Tecnològiques de Girona (AENTEG), a l’Auditori Josep Irla de Girona.

Els premis Digitals E-TECH volen reconèixer a les empreses, institucions, entitats i persones de les comarques de Girona que amb els seus treballs, activitats, projectes i iniciatives estan contribuint a la difusió i al desenvolupament de les TIC.

Aquest any, Global Software Partner no va presentar candidatura en cap de les categories. GSP va estar present a les píndoles tecnològiques que es van realitzar a càrrec dels associats de l’AENTEG, sota el lema “Noves tecnologies: futur o realitat”. Posteriorment, es va realitzar l’entrega de premis.

Premis E-Tech 2018

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.