El passat dilluns 12 de novembre es va celebrar la 12a edició dels Premis Digitals de les Comarques de Girona E-TECH 2018, organitzat per l’Associació d’Empreses Noves Tecnològiques de Girona (AENTEG), a l’Auditori Josep Irla de Girona.

Els premis Digitals E-TECH volen reconèixer a les empreses, institucions, entitats i persones de les comarques de Girona que amb els seus treballs, activitats, projectes i iniciatives estan contribuint a la difusió i al desenvolupament de les TIC.

Aquest any, Global Software Partner no va presentar candidatura en cap de les categories. GSP va estar present a les píndoles tecnològiques que es van realitzar a càrrec dels associats de l’AENTEG, sota el lema “Noves tecnologies: futur o realitat”. Posteriorment, es va realitzar l’entrega de premis.

Premis E-Tech 2018

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.