Global Software Partner va assistir als Premis E-Tech 2014, on Girona premia les millors empreses, entitats i particulars destacats en l’àmbit de les Noves Tecnologies i el Món Digital.

Els premis E-Tech han tornat a renéixer després de quatre anys de silenci. En aquesta novena edició, els Premis van estar coorganitzats per l’Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona (AENTEG) i el ‘Diari de Girona‘, el qual va dedicar tota la setmana, del 26 de gener a l’1 de febrer, al sector digital. GSP va aprofitar per a publicar, en format paper, la seva activitat en les edicions del dissabte 31 de gener i el diumenge 1 de febrer.

GSP es va presentar a dos categories i va ésser finalista en ambdues:

Premi a l’Aplicació de les TIC a l’Empresa

Guanyador: Codiwise-Fugifilm

Finalista: Farmaistant

Finalista: GSP – Ceras Roura (GSP amb Projecte d’Èxit 2014)

Premi a la Trayectòria de l’Empresa TIC

Guanyador: Nexus Geogràfics

Finalista: GSP (Trajectòria, Expansió i Posicionament)

Finalista: SWHosting

Descobreix en el següent enllaç de la publicació en el Diari de Girona sobre l’entrega de premis E-Tech 2014.

Premis E-Tech 2014

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.