Global Software Partner va assistir als Premis E-Tech 2014, on Girona premia les millors empreses, entitats i particulars destacats en l’àmbit de les Noves Tecnologies i el Món Digital.

Els premis E-Tech han tornat a renéixer després de quatre anys de silenci. En aquesta novena edició, els Premis van estar coorganitzats per l’Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona (AENTEG) i el ‘Diari de Girona‘, el qual va dedicar tota la setmana, del 26 de gener a l’1 de febrer, al sector digital. GSP va aprofitar per a publicar, en format paper, la seva activitat en les edicions del dissabte 31 de gener i el diumenge 1 de febrer.

GSP es va presentar a dos categories i va ésser finalista en ambdues:

Premi a l’Aplicació de les TIC a l’Empresa

Guanyador: Codiwise-Fugifilm

Finalista: Farmaistant

Finalista: GSP – Ceras Roura (GSP amb Projecte d’Èxit 2014)

Premi a la Trayectòria de l’Empresa TIC

Guanyador: Nexus Geogràfics

Finalista: GSP (Trajectòria, Expansió i Posicionament)

Finalista: SWHosting

Descobreix en el següent enllaç de la publicació en el Diari de Girona sobre l’entrega de premis E-Tech 2014.

Premis E-Tech 2014

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.