SAP Summit Orlando

Global Software Partner (GSP) participarem com SSP (Software Solution Provider) en el nou esdeveniment que organitza SAP. Aquest any el SMB Innovation Summit se celebra a Orlando (Florida). Del 26 al 28 d’abril, GSP estarem present en el Summit SAP Orlando.

L’objectiu de l’assistència en aquest esdeveniment són les nostres Solucions SGI a tots els partners del món i ampliar les nostres aliances a Centre i Sud Amèrica.

GSP visitarem el SMB Innovation Summit Orlando

A GSP som desenvolupadors de mòduls amb base a SAP Business One que permeten centralitzar-nos en les necessitats bàsiques de cada sector empresarial. Estem especialitzats en el sector de la moda (tèxtil, calçat i complements) i en el sector del retail. També tenim solucions en el sector del magatzem, on donem resposta a totes les funcionalitats de picking, enviaments i gestió de magatzem.

Durant l’esdeveniment, GSP realitzarem diverses presentacions de les nostres solucions SGI, tant verticals com horitzontals, en l’estand. Vine a visitar-nos i descobreix tots els beneficis de les Solucions SGI.

Solucions SGI SAP Business One

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.