SAP Summit Orlando

Global Software Partner (GSP) participarem com SSP (Software Solution Provider) en el nou esdeveniment que organitza SAP. Aquest any el SMB Innovation Summit se celebra a Orlando (Florida). Del 26 al 28 d’abril, GSP estarem present en el Summit SAP Orlando.

L’objectiu de l’assistència en aquest esdeveniment són les nostres Solucions SGI a tots els partners del món i ampliar les nostres aliances a Centre i Sud Amèrica.

GSP visitarem el SMB Innovation Summit Orlando

A GSP som desenvolupadors de mòduls amb base a SAP Business One que permeten centralitzar-nos en les necessitats bàsiques de cada sector empresarial. Estem especialitzats en el sector de la moda (tèxtil, calçat i complements) i en el sector del retail. També tenim solucions en el sector del magatzem, on donem resposta a totes les funcionalitats de picking, enviaments i gestió de magatzem.

Durant l’esdeveniment, GSP realitzarem diverses presentacions de les nostres solucions SGI, tant verticals com horitzontals, en l’estand. Vine a visitar-nos i descobreix tots els beneficis de les Solucions SGI.

Solucions SGI SAP Business One

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.