Els SMB Innovation Summit SAP Orlando, organitzats per SAP, són un dels esdeveniments més importants de l’any, ja que están dirigits a tots els seus Socis-Partners i tenen com a objectiu presentar les novetats i tendències del sector tecnològic i de la informació.

El passat 18, 19 i 20 de juny, GSP va assistir al SMB Innovation Summit SAP Orlando celebrat al Caribe Royale Orlando World Center. GSP va participar com a SSP-Fabricant i Desenvolupador de Solucions. Aquest any va presentar les seves novetats i va destacar per SGI Solutions Software for Cloud Strategy:

  • SGITPV for Retail B2B, B2C Omnichannel Solution

  • SGIMON IoT and Machine Learning Solution

  • SGIMODA for Apparel & Footwear Industry

  • SGILAYER for New Breed of APPs

Com cada any, GSP va aprofitar per a retrobar-se amb els seus Partners de Llatinoamèrica (Mèxic, Colombia, Perú, Xile, Paraguay i Argentina) i conversar sobre les implantacions realitzades amb les Solucions SGI de GSP.

GSP va presentar les seves solucions de SGITPV, SGIModa i SGIEcommerce pels seus partners durant el Summit SAP Orlando

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.