Els SMB Innovation Summit SAP Orlando, organitzats per SAP, són un dels esdeveniments més importants de l’any, ja que están dirigits a tots els seus Socis-Partners i tenen com a objectiu presentar les novetats i tendències del sector tecnològic i de la informació.

El passat 18, 19 i 20 de juny, GSP va assistir al SMB Innovation Summit SAP Orlando celebrat al Caribe Royale Orlando World Center. GSP va participar com a SSP-Fabricant i Desenvolupador de Solucions. Aquest any va presentar les seves novetats i va destacar per SGI Solutions Software for Cloud Strategy:

  • SGI Retail for Retail B2B, B2C Omnichannel Solution

  • SGIMON IoT and Machine Learning Solution

  • SGI Moda for Apparel & Footwear Industry

  • SGILAYER for New Breed of APPs

Com cada any, GSP va aprofitar per a retrobar-se amb els seus Partners de Llatinoamèrica (Mèxic, Colombia, Perú, Xile, Paraguay i Argentina) i conversar sobre les implantacions realitzades amb les Solucions SGI de GSP.

GSP va presentar les seves solucions de SGITPV, SGIModa i SGIEcommerce pels seus partners durant el Summit SAP Orlando

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.