El passat 28, 29 i 30 d’agost GSP va assistir a l’esdeveniment organitzat per SAP al Innovation Conference SAP HANA a la ciutat de San José, Costa Rica.

GSP és Gold Channel Partner, VAR (Value Added Reseller) i SSP (Software Solution Partner) de SAP. Des d’aqí aposta per la innovació en TI i els mercats llatinoamericans, especialment, en la solució vertical SGI Moda (Apparel & Footwear)SGI Retail (TPV).

Durant l’esdeveniment, programadors, consultors i comercials van adquirir coneixement i van aportar experiència amb la darrera tecnologia i plataforma SAP Business One Powered by SAP HANA.

Els experts i professionals de SAP van oferir suport i col·laboració amb tots els partners de Business One per a desenvolupar, ampliar i posicionar SAP HANA en el mercat llatinoamericà.

Al Innovation Conference SAP HANA, GSP va adquirir coneixement i va aportar experiència en la última tecnologia i plataforma SAP Business One Powered by SAP HANA.

L’esdeveniment Innovation Conference SAP HANA va comptar amb més d’un centenar de professionals. Els assistents eren directius i executius d’empreses llatinoamericanes, nord-americanes i europees. A més, l’esdeveniment va comptar amb la participació i suport de SAP Management Llatinoamericà.

Durant l’esdeveniment, diferents espònsors assistents van mostrar els importants i evidents beneficis derivats de l’ús d’aquesta plataforma. Els principals beneficis que aporten referent a l’anàlisi i la cerca d’información són:

  • Grans conjunts de dades que permeten incrementar la velocitat en la gestió de la informació.

  • Els anàlisis ajuden a optimitzar tots els processos de negoci facilitan la presa de decisions i la planificació empresarial.

  • Aporta un coneixement exhaustiu de la situació empresarial com a element diferenciador.

  • Valor afegit a les solucions que integren la tecnologia SAP HANA.

  • Millor flexibilitat analítica i realització de múltiples consultes en temps real.

GSP va participar en l’espai SSP Exhibits & Networking Time, on va poder promocionar, in situ, i a través de les seves demostracions, el seu dossier de Solucions SGI. La presentació es va realitzar a diferents partners interessats en la distribució de nous projectes per a la seva zona d’actuació.

GSP aposta pel creixement i transformació en la forma de fer negoci per a les empreses en creixement – des del canvi de comportament dels clients fins a la complexitat de la cadena de distribució – i inclou en el seu dossier de solucions, eines de gestió com tecnologies d’innovació d’analítiques, mobilitat, dades en temps real i solucions en el núvol.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.