El passat 28, 29 i 30 d’agost GSP va assistir a l’esdeveniment organitzat per SAP al Innovation Conference SAP HANA a la ciutat de San José, Costa Rica.

GSP és Gold Channel Partner, VAR (Value Added Reseller) i SSP (Software Solution Partner) de SAP. Des d’aqí aposta per la innovació en TI i els mercats llatinoamericans, especialment, en la solució vertical SGI Moda (Apparel & Footwear)SGI Retail (TPV).

Durant l’esdeveniment, programadors, consultors i comercials van adquirir coneixement i van aportar experiència amb la darrera tecnologia i plataforma SAP Business One Powered by SAP HANA.

Els experts i professionals de SAP van oferir suport i col·laboració amb tots els partners de Business One per a desenvolupar, ampliar i posicionar SAP HANA en el mercat llatinoamericà.

Al Innovation Conference SAP HANA, GSP va adquirir coneixement i va aportar experiència en la última tecnologia i plataforma SAP Business One Powered by SAP HANA.

L’esdeveniment Innovation Conference SAP HANA va comptar amb més d’un centenar de professionals. Els assistents eren directius i executius d’empreses llatinoamericanes, nord-americanes i europees. A més, l’esdeveniment va comptar amb la participació i suport de SAP Management Llatinoamericà.

Durant l’esdeveniment, diferents espònsors assistents van mostrar els importants i evidents beneficis derivats de l’ús d’aquesta plataforma. Els principals beneficis que aporten referent a l’anàlisi i la cerca d’información són:

  • Grans conjunts de dades que permeten incrementar la velocitat en la gestió de la informació.

  • Els anàlisis ajuden a optimitzar tots els processos de negoci facilitan la presa de decisions i la planificació empresarial.

  • Aporta un coneixement exhaustiu de la situació empresarial com a element diferenciador.

  • Valor afegit a les solucions que integren la tecnologia SAP HANA.

  • Millor flexibilitat analítica i realització de múltiples consultes en temps real.

GSP va participar en l’espai SSP Exhibits & Networking Time, on va poder promocionar, in situ, i a través de les seves demostracions, el seu dossier de Solucions SGI. La presentació es va realitzar a diferents partners interessats en la distribució de nous projectes per a la seva zona d’actuació.

GSP aposta pel creixement i transformació en la forma de fer negoci per a les empreses en creixement – des del canvi de comportament dels clients fins a la complexitat de la cadena de distribució – i inclou en el seu dossier de solucions, eines de gestió com tecnologies d’innovació d’analítiques, mobilitat, dades en temps real i solucions en el núvol.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.