GSP, un any més, va assistir al SAP Business One Summit, el passat 3, 4 i 5 d’abril a Fort Lauderdale, Florida (US), un dels esdeveniments més importants de l’any organitzat per SAP y dirigit als seus Socis-Partners per a presentar novetats i tendències del sector tecnològic i de la informació.

L’Esdeveniment va comptar amb uns 2.150 assistents, 700 Partners i 230 sesions, entre les quals van destacar experts en Innovació i Tecnologia HANA i Cloud i a trevés de les quals es va poder compartir coneixement sobre les darreres tendències entorn a Solucions SAP.

GSP va participar com a SSP-Fabricant de Solucions SGI i va destacar per la seva innovació amb SAP Business One en HTML5. Aquest any la seva participació va ésser orientada a promocionar:

SGI Solutions Integrated with SAP HANA, Cloud & SAP UI5

  • SGI Moda for Apparel & Footwear Industry
  • SGI Retail, Retail Solution
  • SGI SYNCRO for Magento, PrestaShop

GSP va aprofitar per alimentar les relacions amb els seus Partners a Xile, Colombia, Perú i Mèxic i així, continuar ampliant la seva línia a Centre-Sud Amèrica.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.