GSP, un any més, va assistir al SAP Business One Summit, el passat 3, 4 i 5 d’abril a Fort Lauderdale, Florida (US), un dels esdeveniments més importants de l’any organitzat per SAP y dirigit als seus Socis-Partners per a presentar novetats i tendències del sector tecnològic i de la informació.

L’Esdeveniment va comptar amb uns 2.150 assistents, 700 Partners i 230 sesions, entre les quals van destacar experts en Innovació i Tecnologia HANA i Cloud i a trevés de les quals es va poder compartir coneixement sobre les darreres tendències entorn a Solucions SAP.

GSP va participar com a SSP-Fabricant de Solucions SGI i va destacar per la seva innovació amb SAP Business One en HTML5. Aquest any la seva participació va ésser orientada a promocionar:

SGI Solutions Integrated with SAP HANA, Cloud & SAP UI5

  • SGI Moda for Apparel & Footwear Industry
  • SGI Retail, Retail Solution
  • SGI SYNCRO for Magento, PrestaShop

GSP va aprofitar per alimentar les relacions amb els seus Partners a Xile, Colombia, Perú i Mèxic i així, continuar ampliant la seva línia a Centre-Sud Amèrica.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.