A finals de maig se celebra el Summit Barcelona ’15 i a principis de juny se celebra el Summit Miami ’15. Es tracta de l’esdeveniment Summit SAP Business One anual que se celebra cada any des de SAP. Per aquesta raó, l’equip directiu i tècnic de Global Software Partner assistirà als dos esdeveniments d’aquest any.

La finalitat d’aquests esdeveniments és retrobar-se amb els responsables i experts de SAP. D’igual forma, permet parlar amb altres SSPs (fabricants i desenvolupadors de solucions). De manera similar, l’objectiu és adquirir més coneixements i intercanviar i compartir experiències amb la resta de partners de SAP.

Aquests seran els temes protagonistes de l’esdeveniment!

L’agenda de l’esdeveniment inclou diferents sessions especialitzades. Unes sessions estan dirigides a departaments tècnics com són programadors i consultors; però també en àrees de vendes com són comercial i màrqueting. A més, es realitzaran presentacions de clients amb implantacions d’èxit. Aquestes implantacions són les històries d’èxit i testimoni de clients satisfets amb la implementació de SAP Business One en la seva empresa.

De la mateixa manera, podrem visitar la zona de Networking on s’exposaran els productes i les solucions d’altres partners. Aquests partners no només seran d’Europa, sinó que també trobarem de Centreamèrica i Àsia – Pacífic.

Més tard, al mes de juny, GSP participarà en el Summit Miami. En aquest esdeveniment, GSP disposarà d’un espai – estand per presentar i promocionar les seves solucions SGI. D’aquesta forma, podrà organitzar reunions per mantenir i ampliar les seves relacions comercials amb els partners ubicats a Centre i Sud Amèrica.

La innovació i les noves tecnologies com SAP HANA, Mobile, Cloud i Analytics estan transformant els negocis i creant inimaginables oportunitats de desenvolupament i expansió en els diferents mercats, tan europeus com en àmbit mundial.

Així donarem per acabats els dos Summit SAP Business One d’aquest any.

Summit SAP Business One

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.