El proper 26, 27 i 28 de maig i 2, 3 i 4 de juny, part de l’equip directiu i tècnic de GSP assitirà al SAP Business One Summit Barcelona’15 i Summit Miami’15, respectivament, per a retrobar-se amb els responsables i experts de SAP, a més d’altres SSPs (Fabricants/Desenvolupadors de Solucions) amb l’objectiu d’adquirir més coneixement i intercanviar i compartir experiencies amb la resta de partners de SAP.

L’agenda inclou sessions especialitzades i dirigides a departaments tècnics (Programadors i Consultors) i també a àrees de vendes (Comercial i Marketing). A més, es realitzaran presentaciones de clients amb implantacions d’èxit (Històries d’Èxit i Testimoni de Clients) i podrem visitar la zona de ‘Networking’ on s’exposaran productes/Solucions de partners, no únicament d’Europa, sino també del Centre-Sud Amèrica i Àsia-Pacífic. En el cas del Summit Miami, GSP tindrà un ‘espai-stand’ per a presentar i promocionar les seves Soluciones SGI, així com reunions per a mantenir i ampliar les relaciones comercials amb els partners ubicats al Centre i Sud Amèrica.

La innovació i les noves tecnologies com SAP HANA, Mobile, Cloud i Analytics estan transformant els negocis i creant inimaginables oportunitats de desenvolupament i expansió en els diferentees mercats, tant europeus com a nivell mundial.

Aquests seran els temes protagonistes de l’esdeveniment!

Summit SAP Business One

A GSP estarem encantats d’atendre’l i resoldre els seus dubtes

Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.