El passat abril, Global Software Partner, SSP (Solution Software Partner) i VAR (Value-added Reseller), va assistir a l’Hana Techsummit organitzat per SAP a la ciutat de Bratislava, República d’Eslovàquia.

En l’Hana Techsummit, SAP va agrupar a tots els partners de Business One. En el Summit van assistir diferents perfils de partners, tan responsables, executius com tècnics.

La finalitat de l’esdeveniment era promocionar i formar sobre la plataforma SAP Business One Powered by SAP HANA. El seu objectiu era donar a conèixer els avantatges de la disponibilitat d’una plataforma pel seu ús en PIMES. Aquesta plataforma està orientada a satisfer les necessitats actuals del mercat, quant a l’optimització dels processos de gestió empresarial.

SAP va voler transmetre els avantatges que els nostres clients poden disposar amb la tecnologia HANA. D’aquesta manera, aquesta solució és capaç de proporcionar transparència en les operacions del negoci en millorar la velocitat i la qualitat en la presa i execució de decisions. La solució proporciona un augment de l’acompliment de grans volums de dades mitjançant l’ús de la tecnologia In-memory.

Global Software Partner va aprofitar l’esdeveniment per a promocionar les seves Solucions en Gestió Empresarial, especialment, SGI Moda.

GSP va promocionar les seves solucions als diversos assistents, especialment la de Moda. Aquesta solució està dissenyada per a PIME del sector moda, dirigida a optimitzar tots els processos de gestió empresarial en empreses distribuïdores, retail o fabricants.

L’esdeveniment va comptar amb diverses sessions formatives com ‘System Deployment’, ‘Add-On Migration’, ‘System Management’ o ‘Knowledge Analytics using SAP HANA’, entre altres. A més de dues hores de Networking per a poder realitzar contactes amb partners interessats en les nostres Solucions. Global Software Partner va aprofitar per a interactuar amb la resta de membres de SAP, tant en l’àmbit nacional com internacional, amb l’objectiu d’ampliar i posicionar SGI Moda en mercats potencials com a referent de Solucions en Gestió Empresarial del sector de la moda.

La valoració de Global Software Partner va ser positiva. GSP va originar possibilitats comercials i va adquirir nous coneixements quant a les novetats que ofereix la plataforma SAP HANA. Això ens permetrà continuar desenvolupant i implantant aquesta tecnologia In-memory i comercialitzar a l’alçada de les necessitats dels seus clients.

Esdeveniment SAP

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.