Passat dijous 16, GSP va participar en la IX Edició de la Regata de Vela Aslan.

Aquest esdeveniment organitzat per l’Asociació Aslan, té com a objectiu fomentar el ‘team building’ entre els directius de les diferents empreses associades, a la vegada que ofereix la possibilitat de participar amb el seu propi equip-veler (d’empresa o clients).

La Regata, és una bona oportunitat per a fomentar el treball en equip, la competitivitat, l’esforç de grup…

En aquesta ocasió, GSP va participar a la Regata en qualitat de convidat del nostre partner Arsys -el nostre proveïdor d’Infraestructura Cloud-. Arsys lidera el mercat a nivell nacional i és el proveïdor europeu de serveis Cloud que figura entre les companyies líders en tecnologia i innovació d’Europa.

Joan-Lluís Carrasco (Key Account Manager de GSP) va formar part de l’equip d’Arsys en la Regata de Vela Aslan.

Agraïm la invitació d’Arsys, ja que vam poder gaudir d’una activitat fantàstica, en un entorn immillorable i una companyia encara millor.

GSP regata vela Aslan
GSP regata vela Aslan
GSP regata vela Aslan
GSP regata vela Aslan
GSP regata vela Aslan
GSP regata vela Aslan
GSP regata vela Aslan
GSP regata vela Aslan
GSP regata vela Aslan

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.