GSP – Global Software Partner va viatjar fins a la ciutat de Panamà els dies 23, 24 i 25 de maig per a participar al SMB SAP Partner Summit de LATAM com a Soci de Solucions SAP Business One, SSP, Software Solution Partner.

El Summit, organitzat per SAP, va comptar amb més de 500 asistents i 200 empreses tecnològiques, entre les quals van destacar experts en Innovació, Tecnologia i Cloud. GSP va participar com a Partner fabricant i desenvolupador de Solucions per SAP Business One, SGI Solutions; entre les quals destaquen les solucions SGI RetailSGI Moda i SGI Omnichannel. L’espai va ésser una oportunitat per a intercanviar coneixement i ampliar les relacions amb Partners de Centre i Sud Amèrica i la resta del món.

De l’equip de GSP, van estar presents: Albert Solés –CoFunder & COO, Joan-Lluís Carrasco –Key Account Manager i Gemma Verduo – Account Manager.

Com cada any, Global Software Partner va aprofitar per a retrobar-se amb els seus Partners de LATAM (México, Colombia, Perú, Chile, Paraguay y Argentina) i reunir-se per a conversar sobre les implantacions realitzades amb les Solucions SGI de GSP i propers negocis.
GSP participa al SAP Partner Summit de LATAM
GSP participa al SAP Partner Summit de LATAM
GSP participa al SAP Partner
GSP participa al SAP Partner
GSP participa al SAP Partner
GSP participa al SAP Partner

A GSP estarem encantats d’atendre’l i resoldre els seus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.