L’empresa Global Software Partner (GSP) ha volgut celebrar amb tot el seu equip les festes de Nadal. A més, ha volgut agrair tota la feina realitzada per tots els treballadors durant l’any.

Com cada any GSP ha celebrat d’una forma diferent aquestes festes amb tot l’equip i ha organitzat unes activitats fora de l’oficina. D’aquesta manera, el passat mes de desembre l’equip de GSP es va desplaçar al Paintball de Kankakee per passar una jornada conjunta. Després de la jornada laboral del divendres, l’equip va arribar a Kankakee on els esperaven unes activitats organitzades.

L’activitat principal d’aquesta celebració de Nadal va ser realitzar unes partides de paintball. El paintball és un joc d’equip que et permet alliberar adrenalina. Aquest joc consisteix a amagar-te i crear estratègies per guanyar al teu rival. És un joc d’equip on els participants utilitzen unes armes carregades amb boles de pintura. Aquesta pintura serveix per identificar els jugadors que han estat disparats pels seus rivals. Les boles de pintura són de diferents colors en cada grup.

Els responsables del Paintball van realitzar la creació dels dos equips que va permetre una repartició equitativa dels grups. D’aquesta forma, va permetre una interacció entre les diferents àrees de treball que hi ha a l’oficina. I a partir d’aquest moment, va començar la partida.

Paintball GSP celebra les festes de Nadal realitzant una activitat en equip

Després de la partida, els treballadors van anar a canviar-se els petos plens de pintura. La valoració final de la partida de Paintball va generar un sentiment d’equip entre els treballadors i va permetre descarregar adrenalina.

Seguidament, es van desplaçar en un menjador preparat on van realitzar el dinar, organitzat pel Paintball Kankakee. Un dinar que va permetre recordar la partida de Paintball i interactuar entre els treballadors fora de la jornada laboral.

Per acabar amb la jornada, es van realitzar diferents activitats de grup i un dels nostres treballadors ens va realitzar una classe de Conuntry Dane. En aquesta sessió de ball, tots vam participar i vam aprendre a ballar aquest ritme.

El personal responsable de l’organització de l’esdeveniment i des de gerència de Global Software Partner va agrair la participació de la jornada Paintball GSP i fer possible la celebració d’una activitat amb harmonia i sentiment d’equip.

Ara comencem aquest any amb moltes ganes i hem creat un vincle entre els treballadors fora de les oficines.

GSP Paintball
Equip Noies GSP
Dinar GSP Paintball

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.