El passat 21 de setembre, GSP vam organitzar una reunió interna amb tots els nostres treballadors a l’AC Hotel Palau de Bellavista de Girona.

La reunió es va organitzar per parlar dels canvis a escala organitzativa i evolutiva de l’empresa de cara a l’any entrant.

Vam prioritzat una organització interna basada en equips acord amb les solucions SGI.

Volem potenciar l’oficina de Barcelona incorporant nous consultors, ja que el creixmenet en aquesta zona ens hi porta per seguir oferint un òptim servei i una resposta immediata als nostres clients.

Hem realitzat noves contractacions i aliances, per poder ajudar en el posicionament de les nostres Solucions SGI en mercats i/o indústries potencials d’Espanya i Partners a Amèrica Llatina.

En finalitzar la reunió, vam organitzar un dinar per poder enfortir els vincles amb els treballadors i conèixer les noves incorporacions.

Reunió interna GSP

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.