El passat 21 de setembre, GSP vam organitzar una reunió interna amb tots els nostres treballadors a l’AC Hotel Palau de Bellavista de Girona.

La reunió es va organitzar per parlar dels canvis a escala organitzativa i evolutiva de l’empresa de cara a l’any entrant.

Vam prioritzat una organització interna basada en equips acord amb les solucions SGI.

Volem potenciar l’oficina de Barcelona incorporant nous consultors, ja que el creixmenet en aquesta zona ens hi porta per seguir oferint un òptim servei i una resposta immediata als nostres clients.

Hem realitzat noves contractacions i aliances, per poder ajudar en el posicionament de les nostres Solucions SGI en mercats i/o indústries potencials d’Espanya i Partners a Amèrica Llatina.

En finalitzar la reunió, vam organitzar un dinar per poder enfortir els vincles amb els treballadors i conèixer les noves incorporacions.

Reunió interna GSP

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.