El passat dimecres 16 d’abril, Global Software Partner (GSP) i Icon Sistemes Informàtics van organitzar una sessió i Networking als Cellers Espelt de Vilajuïga, Girona.

La sessió estava orientada a presentar la disponibilitat de la plataforma SAP HANA destinada a empreses PIME. En un segon lloc, mostrar les solucions de GSP, com la tecnologia aliada pel sector moda. A més, també es va parlar d’Innovació i Competitivitat.

L’acte va comptar amb la presència del Sr. Miquel Boix, Gerent de Global Software Partner, i el Sr. Rafael Aguilera, Gerent d’Icon Sistemes Informàtics. Els dos van ser els que van presentar la nova plataforma SAP HANA com a solució capaç de proporcionar un avantatge competitiu en gestió empresarial.

Sessió de Networking per presentar la plataforma SAP HANA i finalitzada amb un tast de vins.

El Sr. Miquel Boix va presentar les Solucions que GSP ofereix per a qualsevol tipus de sector, especialment, SGI Moda. També va parlar de les solucions integrades amb SAP Business One i amb suport de SAP HANA dirigida a optimitzar tots els processos de gestió, incloent-hi la fabricació com a àrea clau del sector moda.

Els dos ponents van destacar els avantatges de SAP Business One Powered by SAP HANA com a Software de Gestió Empresarial com una Eina de Gestió. El ERP esta centrat en la fabricació de mòduls i solucions integrals per a personalitzar el producte. Així com d’eines que milloren el rendiment i la productivitat de l’empresa. Concretament, van remarcar el tret diferencial d’aquesta plataforma quant a:

  • Visibilitat de tota l’empresa.

  • Sincronització de tots els processos de negoci i control de cada operació.

  • Proporcionant competitivitat a l’hora de fer front als reptes d’un mercat globalitzat i cada vegada més exigent.

El tancament de l’acte va anar acompanyat d’un tast de vins i Networking entre tots els assistents a la sessió.

GSP Networking

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.