El passat dimecres 16 d’abril, Global Software Partner (GSP) i Icon Sistemes Informàtics van organitzar una sessió i Networking als Cellers Espelt de Vilajuïga, Girona.

La sessió estava orientada a presentar la disponibilitat de la plataforma SAP HANA destinada a empreses PIME. En un segon lloc, mostrar les solucions de GSP, com la tecnologia aliada pel sector moda. A més, també es va parlar d’Innovació i Competitivitat.

L’acte va comptar amb la presència del Sr. Miquel Boix, Gerent de Global Software Partner, i el Sr. Rafael Aguilera, Gerent d’Icon Sistemes Informàtics. Els dos van ser els que van presentar la nova plataforma SAP HANA com a solució capaç de proporcionar un avantatge competitiu en gestió empresarial.

Sessió de Networking per presentar la plataforma SAP HANA i finalitzada amb un tast de vins.

El Sr. Miquel Boix va presentar les Solucions que GSP ofereix per a qualsevol tipus de sector, especialment, SGI Moda. També va parlar de les solucions integrades amb SAP Business One i amb suport de SAP HANA dirigida a optimitzar tots els processos de gestió, incloent-hi la fabricació com a àrea clau del sector moda.

Els dos ponents van destacar els avantatges de SAP Business One Powered by SAP HANA com a Software de Gestió Empresarial com una Eina de Gestió. El ERP esta centrat en la fabricació de mòduls i solucions integrals per a personalitzar el producte. Així com d’eines que milloren el rendiment i la productivitat de l’empresa. Concretament, van remarcar el tret diferencial d’aquesta plataforma quant a:

  • Visibilitat de tota l’empresa.

  • Sincronització de tots els processos de negoci i control de cada operació.

  • Proporcionant competitivitat a l’hora de fer front als reptes d’un mercat globalitzat i cada vegada més exigent.

El tancament de l’acte va anar acompanyat d’un tast de vins i Networking entre tots els assistents a la sessió.

GSP Networking

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.