GSP és nou soci de Modacc, el Clúster Català de la Moda i Tèxtil. Modacc és una associació que se centra en millorar la competitivitat de les empreses de l’ecosistema tèxtil i de la moda a Catalunya; mitjançant la innovació, la internacionalització, la formació especialitzada i el networking.

L’ecosistema de la Moda i el Tèxtil de Catalunya està format per 1.219 empreses que formen el tèxtil, calçat, marroquineria i joieria, amb una facturació de 15.351.000 euros, el 8,49% del PIB de Catalunya; sent un dels quatre sectors industrials que més contribueixen al PIB, juntament amb la indústria de l’automòbil, química-farmacèutica i alimentària.

Aquest ecosistema tèxtil i de moda està format per dissenyadors, empreses industrials, marques i minoristes de la indústria tèxtil, calçat i joieria. La industria de la Moda i el Tèxtil representa el principal negoci a Catalunya;  el 75% de la facturació total també procedeix de la indústria de la moda.

GSP (Global Software Partner) és una empresa especialitzada en Software Empresarial amb més de 30 anys en el sector i una ample experiència en el sector de la Moda i Tèxtil. Gràcies a aquesta experiència ha pogut desenvolupar el Software per a Tèxtil, Moda i Calçat, SGI Moda, sobre la plataforma SAP Business One. SGI Moda és la solució més potent per a la gestió de moda, tèxtil, calçat i complements; tant per a empreses distribuïdores, fabricants i majoristes. Aquest Software de Moda permet el control i la optimització de tots els processos de negoci, inclosa la fabricació, adaptat a les necessitats del sector, en un únic sistema. Per la qual cosa, permet les eines per a una gestió dels processos d’aprovisionament, fabricació, emmagatzematge, gestió de comandes i canals de venta físics i online, fent que el negoci sigui més competitiu, ja sigui una cadena de botigues o una fàbrica de roba o calçat.

GSP nuevo socio de Modacc

Vanessa Villalonga – Marketing GSP, Maria Carbonell – Communication & PR Modacc i Joan-Lluís Carrasco – Key Account Manager GSP.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.