GSP és nou Partner de DocuWare, el Software de gestió documental i fluxos de treball. El Software desenvolupat per DocuWare converteix el tediós procés manual de la gestió documental en innovadors fluxos de treball digitals, a més de transformar els arxius desorganitzats en documents electrònics segurs i fàcils de trobar.

DocuWare permet la gestió, el procés i l’ús d’informació comercial de manera centralitzada, ràpida i eficaç. Les capacitats i funcions integrals de les solucions de gestió documental i automatització de treball poden integrar-se a SAP Business One (i altres aplicacions com Microsoft Teams o Outlook) per a digitalitzar els processos de negoci manuals o basats en paper de qualsevol departament.

Amb més de 30 anys d’experiència i més de 15.000 clients, DocuWare facilita les solucions de gestió documental més útils, segures i estables del mercat per a simplificar i automatitzar les tasques manuals.

GSP, nou Partner de DocuWare: el Software de gestió documental

DocuWare té els seus inicis a Alemanya, però actualment s’utilitza a quasi tots els països del món, a més de ser globalment reconegut com a líder de mercat de solucions basades en el núvol. Al 2019, va ser adquirit per Ricoh, però opera com una filial independent, mantenint l’esperit de millora del producte i expansió de la seva xarxa mundial de socis (Partners).

Gràcies a aquest acord, GSP pot oferir una Solució tan reconeguda com DocuWare, per a la gestió documental i fluxos de treball.

Augmenta la productivitat de la teva empresa amb DocuWare i GSP

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.