Global Software Partner (GSP) va participar com Gold Partner de SAP Business One a l’Exintex de Mèxic. Aquest esdeveniment és l’Exhibició Intenracionl del Textil més important del país. La presentació es va realitzar conjuntament amb Compusoluciones, partner tecnològic de SAP Business One a Mèxic.

GSP a Exintex va presentar la seva solució SGI Moda cobrint els principals problemes del sector de la moda, calçat i complements com bosses, joieria, entre altres. El mòdul SGI Moda permet controlar i optimitzar tots els processos de gestió del seu negoci, inclosos la fabricació, en una sola aplicació.

L’esdeveniment Exinex va comptar amb més de 300 expositors nacionals  de Mèxic i més de 600 expositors de partners internacionals. Els principals expositors que podem destacar són les empreses de filatura, teixits, acabats, de maquinaria, entre d’altres empreses. En el que fa referència als visitats, l’assitència va ser tot un èxit, ja que es van superar les expectatives amb percentatges i destinacions d’arreu del món.

La industria no només va mostrar la capacitat de vinculació amb la moda i disseny. També va mostrar la capacitat de renovació i visió de carta als reptes que afronta una industria que està més viva que mai.

GSP va mostrar la solució de SAP Business One, SGI Moda va adreçat al sector de la moda: Tèxtil, Calçat i Complements orientada a empreses Fabricants, Distribuïdores i/o Retail.

GSP a Exintex

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.