GSP estrena butlletí informatiu

Des d’aquest mes de setembre, Global Software Partner (GSP) estrena butlletí d’informació mensual i llencem el nostre primer GSPNews com a nova forma de donar a conèixer no només els nostres projectes i notícies, sinó totes aquelles novetats del sector tecnològic i Solucions SGI que poden ser del seu interès.

Aquesta nova via de comunicació és una forma de transmetre’ls la il·lusió i la passió que posem en trobar les Solucions en Gestió Empresarial que millor s’adapten a les seves necessitats.

A GSP cerquem la millor manera de poder comunicar-nos amb els nostres clients i partners, en els quals focalitzem els nostres esforços comercials. A més, a GSP, sempre aprofitem l’oportunitat d’aplicar el nostre coneixement de manera diferent i interessant, aportant un autèntic valor afegit als nostres serveis i als nostres clients.

Esperem que sigui del seu interès la informació que en aquest butlletí d’informació els hi oferim, que ens permeti un apropament entre vostès i les persones que des de GSP vetllem per a donar-vos el millor tracte i servei.

Gràcies a vosaltres seguim creixent cada any.

Aquí, un exemple de les dues campanyes que llençarem aquest mes de setembre:

  • News 1: GSP estrena butlletí informatiu dirigit als seus clients i partners en els quals focalitza els seus esforços comercials. Més…

  • News 2: GSP participa en l’esdeveniment ‘SAP Business One Powered by SAP HANA‘ organitzat per SAP Management LATAM a San José, Costa Rica. Més…

  • News 3: GSP participa a l’esdeveniment organitzat per SAP. Més…

  • News 4: GSP va organitzar una sessió de Networking en el Celler Espelt per presentar el SAP Business One. Més…

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.