GSP estrena butlletí informatiu

Des d’aquest mes de setembre, Global Software Partner (GSP) estrena butlletí d’informació mensual i llencem el nostre primer GSPNews com a nova forma de donar a conèixer no només els nostres projectes i notícies, sinó totes aquelles novetats del sector tecnològic i Solucions SGI que poden ser del seu interès.

Aquesta nova via de comunicació és una forma de transmetre’ls la il·lusió i la passió que posem en trobar les Solucions en Gestió Empresarial que millor s’adapten a les seves necessitats.

A GSP cerquem la millor manera de poder comunicar-nos amb els nostres clients i partners, en els quals focalitzem els nostres esforços comercials. A més, a GSP, sempre aprofitem l’oportunitat d’aplicar el nostre coneixement de manera diferent i interessant, aportant un autèntic valor afegit als nostres serveis i als nostres clients.

Esperem que sigui del seu interès la informació que en aquest butlletí d’informació els hi oferim, que ens permeti un apropament entre vostès i les persones que des de GSP vetllem per a donar-vos el millor tracte i servei.

Gràcies a vosaltres seguim creixent cada any.

Aquí, un exemple de les dues campanyes que llençarem aquest mes de setembre:

  • News 1: GSP estrena butlletí informatiu dirigit als seus clients i partners en els quals focalitza els seus esforços comercials. Més…

  • News 2: GSP participa en l’esdeveniment ‘SAP Business One Powered by SAP HANA‘ organitzat per SAP Management LATAM a San José, Costa Rica. Més…

  • News 3: GSP participa a l’esdeveniment organitzat per SAP. Més…

  • News 4: GSP va organitzar una sessió de Networking en el Celler Espelt per presentar el SAP Business One. Més…

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.