Aquest any, Global Software Partner forma part del grup de sponsors de la III Edició de La Mitja de Figueres, que es realitza aquest diumenge 2 de desembre.

La Mitja de Figueres és un símbol esportiu de la societat empordanesa i un referent en el món del running, capaç de generar i transmetre els valors que proclamen. La seva missió és promoure, fomentar i promocionar la pràctica esportiva de córrer i els hàbits saludables a persones de totes les edats i nivells de condició física.

Hi ha tres carreres oberts per tots els públics: La Menuda, pels més petits; una cursa de 10 km; i una cursa de 21 km, La Mitja Marató.

Cartell Esponsor Mitja Marato

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.