GSP va tenir el plaer de participar novament, després de la pandèmia, al SMB Innovation Summit de SAP a Orlando; els dies 24, 25 i 26 de maig a l’Omni Orlando Resort at Championsgate.

El Summit, organitzat per SAP i dirigit als seus socis-Partners, es celebra cada any; però com a conseqüència de la pandèmia de la Covid-19, la última edició va ser la de 2019. A l’esdeveniment van assistir 700 persones, entre les que van destacar experts en innovació, tecnologia i Cloud. Gràcies a aquesta trobada es va poder compartir coneixement i últimes tendències sobre l’entorn de les Solucions per a SAP.

GSP va participar com a SSP (Solution Service Partner) fabricant i desenvolupar de solucions per a SAP, SGI Solutions; ente les que destaquem les Solucions que permeten l’Estratègia d’Omnicanalitat (a través de les solucions SGI Retail, SGI Moda i SGI Omnichannel). L’espai va ser una oportunitat per a intercanviar coneixement i ampliar les relacions amb els Partners de Centre i Sud Amèrica i la resta del món.

De l’equip de GSP, van estar presents: Josep Anton Ballesteros – CEO, Joan-Lluís Carrasco – Key Account Manager  Imma Rodríguez – Màrqueting.

GSP Summit Orlando
GSP Summit Orlando
GSP Summit Orlando
GSP Summit Orlando
GSP Summit Orlando
GSP Summit Orlando
GSP Summit Orlando
GSP Summit Orlando
GSP Summit Orlando
GSP Summit Orlando
GSP Summit Orlando
GSP Summit Orlando

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.