Seguint l’estratègia de compromís amb la implantació de solucions SAP, Global Software Partner (GSP) ha obtingut la categoria/certificació Gold Partner, màxima distinció que pot obtenir un Partner de SAP dins l’econsistema VAR, Value Added Reseller.

Què significa ser Partner VAR (Value Added Reseller)?

GSP està capacitat per a subministrar llicències i suport de primer nivell als seus clients.

Què exigeix SAP a GSP per a ser Partner VAR?

  • Compromís de ventes.
  • Certificació per SAP de solucions empresarials propies: SGI Solutions.
  • Histories d’Èxit.
  • Alts nivells de satisfacció dels nostres clients.
  • Suport de Primer Nivell.
  • Actualització permanent de les seves capacitats tècniques.

Què significa ser Gold Partner?

GSP pertany al canal de venta indirecta de SAP en la condició de VAR (Value Added Reseller). Alineat amb les estratègies de SAP, disposa de la capacitat per a subministrar les llicències dels seus productes i manteniment tècnic de les mateixes, aportant un valor afegit en la implantació de les Solucions de Gestió Empresarial als seus clients.

Ser partner de SAP implica un procés d’inversió contínua en la qualificació dels nostres professionals, tant tècnics com comercials, així com unes polítiques de màrqueting i comunicació alineades amb la finalitat de donar a conèixer, de forma coordinada, nous productes, serveis i prestaions que aportin continuïtat en benefici als nostres clients. Aquest compromís reverteix, a la vegada, a la generació de noves solucions especialitzades, simplificant els processos d’implantació, temps i impacte, favorablement, en les depeses.

A GSP estarem encantats d’atendre’l i resoldre els seus dubtes