Seguint l’estratègia de compromís amb la implantació de solucions SAP, Global Software Partner (GSP) ha obtingut la categoria i la certificació Gold Partner. Aquesta categoria és la màxima distinció que pot obtenir un Partner de SAP dins l’econsistema VAR, Value Added Reseller.

Què significa ser Partner VAR (Value Added Reseller)?

GSP està capacitat per SAP per ser un Revenedor de Valor Afegit (VAR). Això ens permet subministrar llicències i suport de primer nivell als nostres clients. Som un partner de SAP que ens permet resoldre desafiaments de negoci i ajudem a convertir-te en una empresa líder.

Què exigeix SAP a GSP per a ser Partner VAR?

  • Compromís de ventes.
  • Certificació per SAP de solucions empresarials propies: SGI Solutions.
  • Histories d’Èxit.
  • Alts nivells de satisfacció dels nostres clients.
  • Suport de Primer Nivell.
  • Actualització permanent de les seves capacitats tècniques.

Què significa ser Gold Partner?

GSP pertany al canal de venta indirecta de SAP en la condició de VAR (Value Added Reseller). Alineat amb les estratègies de SAP, disposa de la capacitat per a subministrar les llicències dels seus productes i manteniment tècnic de les mateixes, aportant un valor afegit en la implantació de les Solucions de Gestió Empresarial als seus clients.

Ser partner de SAP implica un procés d’inversió contínua en la qualificació dels nostres professionals, tant tècnics com comercials, així com unes polítiques de màrqueting i comunicació alineades amb la finalitat de donar a conèixer, de forma coordinada, nous productes, serveis i prestaions que aportin continuïtat en benefici als nostres clients. Aquest compromís reverteix, a la vegada, a la generació de noves solucions especialitzades, simplificant els processos d’implantació, temps i impacte, favorablement, en les depeses.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.