Seguint l’estratègia de compromís amb la implantació de solucions SAP, Global Software Partner (GSP) ha obtingut la categoria i la certificació Gold Partner. Aquesta categoria és la màxima distinció que pot obtenir un Partner de SAP dins l’econsistema VAR, Value Added Reseller.

Què significa ser Partner VAR (Value Added Reseller)?

GSP està capacitat per SAP per ser un Revenedor de Valor Afegit (VAR). Això ens permet subministrar llicències i suport de primer nivell als nostres clients. Som un partner de SAP que ens permet resoldre desafiaments de negoci i ajudem a convertir-te en una empresa líder.

Què exigeix SAP a GSP per a ser Partner VAR?

  • Compromís de ventes.
  • Certificació per SAP de solucions empresarials propies: SGI Solutions.
  • Histories d’Èxit.
  • Alts nivells de satisfacció dels nostres clients.
  • Suport de Primer Nivell.
  • Actualització permanent de les seves capacitats tècniques.

Què significa ser Gold Partner?

GSP pertany al canal de venta indirecta de SAP en la condició de VAR (Value Added Reseller). Alineat amb les estratègies de SAP, disposa de la capacitat per a subministrar les llicències dels seus productes i manteniment tècnic de les mateixes, aportant un valor afegit en la implantació de les Solucions de Gestió Empresarial als seus clients.

Ser partner de SAP implica un procés d’inversió contínua en la qualificació dels nostres professionals, tant tècnics com comercials, així com unes polítiques de màrqueting i comunicació alineades amb la finalitat de donar a conèixer, de forma coordinada, nous productes, serveis i prestaions que aportin continuïtat en benefici als nostres clients. Aquest compromís reverteix, a la vegada, a la generació de noves solucions especialitzades, simplificant els processos d’implantació, temps i impacte, favorablement, en les depeses.

Gold Partner SAP

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.