Al principi, GSP només tenia oficines a la localitat de Girona. Una en el Carrer Joaquim Vayreda, 42 de Girona i una altra oficina a l’Avinguda Jaume I, 30 5D.

Posteriorment, es va instal·lar amb alguns consultors a Barcelona. Concretament a la Rambla de Catalunya, 18 6 1. Però el passat 1 de febrer de 2015, l’oficina va realitzar un canvi d’ubicació a dins la mateixa rambla. La nova direcció és Rambla de Catalunya, 57 5 1.

En aquesta oficina disposem d’un espai pels consultors i programadors de la zona de Barcelona, cada un amb el seu espai. I una sala de reunions que ens permet rebre clients i possibles clients per realitzar reunions. L’espai també ens permet realitzar presentacions de SAP Business One i de les nostres solucions SGI. Les presentacions que realitzem són de les últimes novetats de SAP, però sobretot de les novetats de les nostres SGI Solutions.

Per qualsevol nova visita a les nostres oficines, cal tenir en compte el canvi d’oficina que es troba al mateix carrer però diferent número.

Si necessites qualsevol aclariment, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Barcelona Oficina

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.