Al principi, GSP només tenia oficines a la localitat de Girona. Una en el Carrer Joaquim Vayreda, 42 de Girona i una altra oficina a l’Avinguda Jaume I, 30 5D.

Posteriorment, es va instal·lar amb alguns consultors a Barcelona. Concretament a la Rambla de Catalunya, 18 6 1. Però el passat 1 de febrer de 2015, l’oficina va realitzar un canvi d’ubicació a dins la mateixa rambla. La nova direcció és Rambla de Catalunya, 57 5 1.

En aquesta oficina disposem d’un espai pels consultors i programadors de la zona de Barcelona, cada un amb el seu espai. I una sala de reunions que ens permet rebre clients i possibles clients per realitzar reunions. L’espai també ens permet realitzar presentacions de SAP Business One i de les nostres solucions SGI. Les presentacions que realitzem són de les últimes novetats de SAP, però sobretot de les novetats de les nostres SGI Solutions.

Per qualsevol nova visita a les nostres oficines, cal tenir en compte el canvi d’oficina que es troba al mateix carrer però diferent número.

Si necessites qualsevol aclariment, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Barcelona Oficina

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.