GSP ha rebut el certificat d’assessor acreditat d’ACCIÓ de la Generalitat de Catalunya.

Hem rebut aquesta acreditació gràcies a l’experiència i coneixement adquirit durant els anys en els àmbits d’Indústria 4.0 i Innovació i estratègia.

La voluntat dels acreditats dels programes d’ACCIÓ és posar al servei del teixit empresarial de Catalunya l’excel·lència professional de cada un, donant suport a les empreses que necessiten ajuda durant la implementació dels serveis d’ACCIÓ com un suport bàsic per al seu èxit empresarial, en el nostre cas Indústria 4.0 i Innovació i estratègia.

Només els assessors acreditats poden acompanyar a les empreses en l’aplicació dels serveis d’ACCIÓ. Aquest acompanyament es realitza a través de:

  • La identificació d’actuacions clau i oportunitats de millora dels resultats de l’empresa.
  • Establir metodologies per a convertir les bones pràctiques identificades en bons hàbits.
  • Eines de millora de la gestió diària de l’empresa.
  • Actua d’enllaç entre l’empresa i els programes d’ACCIÓ.

Si necessites ajuda per a gestionar la sol·licitud d’ajudes d’ACCIÓ i/o vols digitalitzar la teva empresa, contacta’ns!

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.