GSP ha rebut el certificat d’assessor acreditat d’ACCIÓ de la Generalitat de Catalunya.

Hem rebut aquesta acreditació gràcies a l’experiència i coneixement adquirit durant els anys en els àmbits d’Indústria 4.0 i Innovació i estratègia.

La voluntat dels acreditats dels programes d’ACCIÓ és posar al servei del teixit empresarial de Catalunya l’excel·lència professional de cada un, donant suport a les empreses que necessiten ajuda durant la implementació dels serveis d’ACCIÓ com un suport bàsic per al seu èxit empresarial, en el nostre cas Indústria 4.0 i Innovació i estratègia.

Només els assessors acreditats poden acompanyar a les empreses en l’aplicació dels serveis d’ACCIÓ. Aquest acompanyament es realitza a través de:

  • La identificació d’actuacions clau i oportunitats de millora dels resultats de l’empresa.
  • Establir metodologies per a convertir les bones pràctiques identificades en bons hàbits.
  • Eines de millora de la gestió diària de l’empresa.
  • Actua d’enllaç entre l’empresa i els programes d’ACCIÓ.

Si necessites ajuda per a gestionar la sol·licitud d’ajudes d’ACCIÓ i/o vols digitalitzar la teva empresa, contacta’ns!

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.