Global Software Partner suma nous clients i en conseqüència segueix ampliant la seva plantilla de consultors a Barcelona.

Créixer i posicionar les seves Solucions SGI ha sigut i és l’objectiu per l’empresa. Actualment, ofereix solució tecnològica a empreses de sectors com Moda, Retail i Manufacturing, integrades amb SAP Business One HANA i/o Cloud. A més, ofereix solució en l’àmbit de la comercialització en línia amb plataformes e-commerce com Magento o PrestaShop.

Les principals solucions SAP Business One HANA que oferim a GSP per solucionar els problemes més destacats de cada sector empresarial:

GSP amplia la seva plantilla de consultors a Barcelona, per donar resposta als seus clients

Com a característica principal i prioritària, GSP vol oferir un servei òptim i donar resposta immediata a tots els seus clients. Amb la finalitat de satisfer les necessitats que cada client requereix, GSP treballa l’ampliació del seu personal a la zona de Barcelona. També treballa el posicionament de les seves Solucions SGI en mercats i/o indústries potencials a Espanya i Partners a Centre i Sud Amèrica.

Consultors Barcelona

A GSP estarem encantats d’atendre’l i resoldre els seus dubtes