Global Software Partner suma nous clients i en conseqüència segueix ampliant la seva plantilla de consultors a Barcelona.

Créixer i posicionar les seves Solucions SGI ha sigut i és l’objectiu per l’empresa. Actualment, ofereix solució tecnològica a empreses de sectors com Moda, Retail i Manufacturing, integrades amb SAP Business One HANA i/o Cloud. A més, ofereix solució en l’àmbit de la comercialització en línia amb plataformes e-commerce com Magento o PrestaShop.

Les principals solucions SAP Business One HANA que oferim a GSP per solucionar els problemes més destacats de cada sector empresarial:

GSP amplia la seva plantilla de consultors a Barcelona, per donar resposta als seus clients

Com a característica principal i prioritària, GSP vol oferir un servei òptim i donar resposta immediata a tots els seus clients. Amb la finalitat de satisfer les necessitats que cada client requereix, GSP treballa l’ampliació del seu personal a la zona de Barcelona. També treballa el posicionament de les seves Solucions SGI en mercats i/o indústries potencials a Espanya i Partners a Centre i Sud Amèrica.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.