Global Software Partner suma nous clients i en conseqüència segueix ampliant la seva plantilla de consultors a Barcelona.

Créixer i posicionar les seves Solucions SGI ha sigut i és l’objectiu per l’empresa. Actualment, ofereix solució tecnològica a empreses de sectors com Moda, Retail i Manufacturing, integrades amb SAP Business One HANA i/o Cloud. A més, ofereix solució en l’àmbit de la comercialització en línia amb plataformes e-commerce com Magento o PrestaShop.

Les principals solucions SAP Business One HANA que oferim a GSP per solucionar els problemes més destacats de cada sector empresarial:

GSP amplia la seva plantilla de consultors a Barcelona, per donar resposta als seus clients

Com a característica principal i prioritària, GSP vol oferir un servei òptim i donar resposta immediata a tots els seus clients. Amb la finalitat de satisfer les necessitats que cada client requereix, GSP treballa l’ampliació del seu personal a la zona de Barcelona. També treballa el posicionament de les seves Solucions SGI en mercats i/o indústries potencials a Espanya i Partners a Centre i Sud Amèrica.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.