GSP, ha desenvolupat la Solució SGI Tickelia Connector per a SAP Business One, que s’integra a Tickelia, la solució líder en gestió de despeses d’empresa. Aquesta unió permet comptabilitzar en l’ERP SAP Business One, de manera automàtica, totes les despeses efectuades, ja siguin tiquets o factures.

Millora el control de la teva empresa, mitjançant un procés automatitzat

SGI Tickelia Connector per a SAP Business One, permet la integració amb Tickelia; aportant un estalvi significatiu dels costos, eliminant la tediosa tasca de descarregar les dades de Tickelia en format Excel, per a després crear manualment els apunts contables.

Aquesta Solució aporta un estalvi significatiu dels costos, permetent automatitzar el traspàs de les dades de liquidacions de despesa a SGI IntegraTick i realitzant automàticament els apunts contables. . A més, permet descarregar la imatge del document per a deixar-la annexada en l’ERP.

Gràcies a la integració de SGI IntegraTick i Tickelia és possible el processament dels registres i la generació automàtica d’assentaments comptables preliminars, la visualització d’aquests assentaments per a la comprovació i generació de l’assentament definitiu, a més de processar les despeses de l’empresa sense la necessitat de generar assentaments comptables.

GSP amb SGI IntegraTick, s’integra a Tickelia per a reinventar la gestió financera de les despeses d’empresa

Tickelia reinventa la gestió financera de la teva empresa 

Tickelia és la solució que reinventa i simplifica la gestió i el pagament de les despeses d’empresa. Amb aquesta solució es redueix fins el 75% del temps administratiu, dedicat a la gestió de les despeses i viatges d’empresa; mitjançant un procés automatitzat que aconsegueix prescindir del paper i les tasques manuals.

SGI IntegraTick i Tickelia faciliten el tràmit de les dietes i viatges de la teva empresa

Amb SGI Tickelia Connector i Tickelia, t’oblidaràs dels processos manuals i monòtons derivats de la gestió de despeses i es facilitarà la recuperació de l’IVA i la comunicació al SII de l’AEAT. Tickelia és la única solució de gestió de despeses que s’encarrega del procés de recuperació de l’IVA nacional i internacional i que porta a terme una integració automàtica amb el teu ERP per a la contabilització de totes les factures obtingudes.

Aquesta integració, aconsegueix automatitzar la generació d’assistents comptables a SAP Business One, per la qual cosa, l’empresa disposa d’un control del pressupost detallat i visible a temps real.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.