GSP, ha desenvolupat la Solució SGI Tickelia Connector per a SAP Business One, que s’integra a Tickelia, la solució líder en gestió de despeses d’empresa. Aquesta unió permet comptabilitzar en l’ERP SAP Business One, de manera automàtica, totes les despeses efectuades, ja siguin tiquets o factures.

Millora el control de la teva empresa, mitjançant un procés automatitzat

SGI Tickelia Connector per a SAP Business One, permet la integració amb Tickelia; aportant un estalvi significatiu dels costos, eliminant la tediosa tasca de descarregar les dades de Tickelia en format Excel, per a després crear manualment els apunts contables.

Aquesta Solució aporta un estalvi significatiu dels costos, permetent automatitzar el traspàs de les dades de liquidacions de despesa a SGI IntegraTick i realitzant automàticament els apunts contables. . A més, permet descarregar la imatge del document per a deixar-la annexada en l’ERP.

Gràcies a la integració de SGI IntegraTick i Tickelia és possible el processament dels registres i la generació automàtica d’assentaments comptables preliminars, la visualització d’aquests assentaments per a la comprovació i generació de l’assentament definitiu, a més de processar les despeses de l’empresa sense la necessitat de generar assentaments comptables.

GSP amb SGI IntegraTick, s’integra a Tickelia per a reinventar la gestió financera de les despeses d’empresa

Tickelia reinventa la gestió financera de la teva empresa

Tickelia és la solució que reinventa i simplifica la gestió i el pagament de les despeses d’empresa. Amb aquesta solució es redueix fins el 75% del temps administratiu, dedicat a la gestió de les despeses i viatges d’empresa; mitjançant un procés automatitzat que aconsegueix prescindir del paper i les tasques manuals.

SGI IntegraTick i Tickelia faciliten el tràmit de les dietes i viatges de la teva empresa

Amb SGI Tickelia Connector i Tickelia, t’oblidaràs dels processos manuals i monòtons derivats de la gestió de despeses i es facilitarà la recuperació de l’IVA i la comunicació al SII de l’AEAT. Tickelia és la única solució de gestió de despeses que s’encarrega del procés de recuperació de l’IVA nacional i internacional i que porta a terme una integració automàtica amb el teu ERP per a la contabilització de totes les factures obtingudes.

Aquesta integració, aconsegueix automatitzar la generació d’assistents comptables a SAP Business One, per la qual cosa, l’empresa disposa d’un control del pressupost detallat i visible a temps real.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.