El passat mes de desembre el nostre gerent, Josep Anton, va viatjar a Xile per visitar el nostre partner Inxap. Durant la vista el nostre gerent va organitzar presentacions amb els treballadors per presentar les novetats de les nostres solucions SGI i conèixer l’estat dels projectes que s’estaven gestionant a Xile.

Inxap és el partner tecnològic més important de SAP Busienss One a Llatinoamèrica, amb presència a Xile i Argentina. Inxap també comercialitza les Solucions SGI per poder especialitzar-se en els sectors empresarials, com són el retail i la moda.

Cap d'any

Aprofitant les dates en les quals ens trobàvem, eren finals de desembre, el nostre gerent va celebrar les festes de Nadal amb els representants de l’empresa.

El més especial va ser el sopar de Cap d’any que va tenir lloc en el restaurant Las Vacas Gordas. Es tracta d’un restaurant de Santiago de Xile, que ofereix carns úniques. En el sopar van assistir representants i treballadors de l’empresa Inxap i la responsable de SAP Business One de Xile i Uruguai, Rosalia Ramírez.

Per finalitzar els dies d’aproximació amb el nostre partner i després del sopar de cap d’any, el nostre gerent va tornar amb una bona sensació d’haver generat una relació d’amistat amb Inxap.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.