Els SMB Innovation Summit, organitzats per SAP, són un dels esdeveniments més importants de l’any. Aquests esdeveniments estan dirigits als seus Socis-Partners. La finalitat d’aquests esdeveniments es presentar les novetats i les tendències del sector tecnològic i de la informació.

El passat 10, 11 i 12 d’abril, GSP va assistir al SMB Innovation Summit Barcelona al CCIB (Barcelona International Convention Center). Per primera vegada a Barcelona, GSP va participar com a SSP (Software Solution Provider) – Fabricant i Desenvolupador de Solucions. Aquest any, GSP va disposar d’un stand per atendre als altres partners. Durant les jornades, va presentar les solucions i les novetats de software que s’ofereixen per a SAP Business One.

Una setmana més tard, el 18, 19 i 20 d’abril, GSP va assistir al SMB Innovation Summit al Caribe Royale d’Orlando, Florida (US). GSP va tornar a participar com a SSP (Software Solution Provider) -Fabricant i Desenvolupador de Solucions, i a les presentacions va destacar la seva solució SGI UI5.

GSP participa als Summits de Barcelona i Orlando com a SSP

Les principals solucions que van prendre rellevància a l’estand de GSP van ser:

SGI Solutions for omnichannel strategy

SAP CLOUD, HANA, SAP FIORI & SAPUI5

• SGIMODA for Apparel & Footwear Industry
• SGITPV, Retail Solution
• SGISYNCRO for Magento, B2B, B2C & Mobility

Durant les tres jornades de cada esdeveniment, hi va haver sessions informatives pels desenvolupadors tècnics, pel departament de vendes, zones de Networking, presentacions de clients, entre d’altres.

GSP va aprofitar per fomentar les relacions amb els seus Partners de Xile i de Colòmbia; i continuar ampliant la seva línia de contactes per Europa, Amèrica Central i Amèrica del Sud. Per altre costat, va realitzar presentacions i reunions per poder adquirir més coneixement i intercanviar experiències amb els altres partners de SAP.

Per part de GSP van assistir: Josep Anton Ballesteros (Soci CEO), Miquel Boix (Soci CFO) i Laura Martí (Màrqueting).

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.