El passat dijous 3 d’abril, GSP va assistir al SAP Fòrum Xile ’14. Un esdeveniment organitzat per SAP a la ciutat de Santiago de Chile, Chile.

L’esdeveniment es va orientar tant a partners com a clients de SAP Business One. La finalitat d’aquest era oferir les darreres innovacions tecnològiques i compartir experiències amb els clients. A través de les sessions magistrals, es va pretendre augmentar la competitivitat de les empreses i fer que els negocis funcionin.

GSP va assistir a l’esdeveniment amb el seu partner tecnològic de Xile, Inxap, amb la intenció d’oferir i mostrar

les diferents solucions horitzontals i sectorials SGI Solutions.

SAP va reunir als més importants exponents de diverses empreses per exposar les seves solucions. Els principals temes que es van tractar van ser les solucions de SAP per cadenes de subministraments i el futur de les finances. També es van tractar temes amb les xarxes socials, utilitzades per estratègies i com a eina per apropar-se i millorar el servei al client.

En la imatge posterior podem visualitzar importants empreses i els seus representants, anomenats d’esquerra a dreta: Patricia Sánchez (Facele), Daniel Cuevas (Dertel), Josep Anton Ballesteros (GSP), Rosalía Ramírez (SAP), Jorge Seguel i Julio Tomé (Inxap).

Fòrum Xile

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.