El passat dijous dia 3 d’abril, GSP va assistir al SAP Forum Chile’14, organitzat per SAP en la ciutat de Santiago de Chile, Chile.

L’esdeveniment es va orientar tant a partners com a clients de SAP amb la intenció de mostrar les darreres innovacions tecnològiques i compartir experiències a través de les sessions magistrals amb les que es va pretendre augmentar la competitivitat de les empreses i fer que els negocis funcionin.

GSP va assistir a l’esdeveniment amb el seu partner tecnològic de Xile, Inxap, amb la intenció d’oferir i mostrar

les diferents solucions horitzontals i sectorials SGI Solutions.

SAP va reunir als més importants exponents de diverses empreses per a exposar temes com: Soluciones de SAP per a cadenes de Subministrament, Xarxes Socials: Estratègies i Eines per apropar-se i millorar el servei al client o El Futur de les Finances, entre d’altres.

En la imatge posterior podem visualitzar importants empreses i els seus representants, anomenats d’esquerra a dreta: Patricia Sánchez (Facele), Daniel Cuevas (Dertel), Josep Anton Ballesteros (GSP), Rosalía Ramírez (SAP), Jorge Seguel i Julio Tomé (Inxap).

GSP participa al SAP Forum Xile

A GSP estarem encantats d’atendre’l i resoldre els seus dubtes

Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.