Recentment, GSP ha passat a formar part del Patronat de la Politècnica (de la Universitat de Girona).

El Patronat de la Escola Politècnica Superior es va constituir amb l’objectiu de promocionar i col·laborar en les activitats acadèmiques que es desenvolupen al centre.

El Patronat de la Politècnica dirigeix tots els seus esforços en tres tipologies d’activitats: aquelles que ajuden o impulsen les iniciatives vinculades amb la Escola Politècnica Superior, les activitats dirigides exclusivament a les empreses de l’entorn d’influència de la Universitat de Girona i els seus patrons, i les activitats en les que participen i s’uneixen membres de l’Escola i empreses del teixit empresarial del territori.

Té com a objectiu principal l’estudi, difusió, participació i col·laboració en totes les tasques desenvolupades per la Escola Politècnica Superior. En aquest sentit, el Patronat actua com a òrgan de connexió amb els diferents sectors públics i privats de les comarques de Girona. És per a això, que el Patronat disposa i vol disposar d’una amplia participació de persones i entitats jurídiques en les activitats que contribueixen a incrementar la qualitat en la formació dels futurs professionals d’empreses i institucions de les comarques.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.