Recentment, GSP ha passat a formar part del Patronat de la Politècnica (de la Universitat de Girona).

El Patronat de la Escola Politècnica Superior es va constituir amb l’objectiu de promocionar i col·laborar en les activitats acadèmiques que es desenvolupen al centre.

El Patronat de la Politècnica dirigeix tots els seus esforços en tres tipologies d’activitats: aquelles que ajuden o impulsen les iniciatives vinculades amb la Escola Politècnica Superior, les activitats dirigides exclusivament a les empreses de l’entorn d’influència de la Universitat de Girona i els seus patrons, i les activitats en les que participen i s’uneixen membres de l’Escola i empreses del teixit empresarial del territori.

Té com a objectiu principal l’estudi, difusió, participació i col·laboració en totes les tasques desenvolupades per la Escola Politècnica Superior. En aquest sentit, el Patronat actua com a òrgan de connexió amb els diferents sectors públics i privats de les comarques de Girona. És per a això, que el Patronat disposa i vol disposar d’una amplia participació de persones i entitats jurídiques en les activitats que contribueixen a incrementar la qualitat en la formació dels futurs professionals d’empreses i institucions de les comarques.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.