SAP Fòrum Xile

El dijous dia 3 d’abril, Global Software Partner (GSP) participarà en el SAP Fòrum Xile ’14, ubicat a la ciutat de Santiago de Xile.

L’esdeveniment està organitzat per l’empresa alemanya de software de gestió empresarial SAP i va adreçat tant a partners com a clients. Per primera vegada, es realitzarà l’esdeveniment en el Centro d’Esdeveniments Espacio Riesco de Xile. La finalitat de l’esdeveniment és donar a conèixer les darreres innovacions en tecnologia i compartir experiències a través de sessions magistrals. Les tendències d’aquest esdeveniment són el big data, la mobilitat, el cloud computing i les eines analítiques.

En aquestes presentacions és es pretén augmentar la competitivitat de les empreses i fer que els negocis funcionin.

Paral·lelament, s’han organitzat altres sessions, dirigides principalment als partners, amb la intenció d’ampliar i documentar les diferents àrees que conformen els departaments de Marketing i Vendes, Recursos Humans, Finances i Operacions i Compres.

Global Software Partner presentarà les seves SGI Solutions pels partners de Llatinoamerica

A diferència de les edicions dels anys anteriors, el Fòrum Xile ’14 ha considerat interessant aportar valor a l’esdeveniment, convidant a clients SAP. La finalitat de convidar-los és perquè donin a conèixer les seves experiències i puguin ser part activa, juntament amb els seus partner. Els assistents podran conèixer del procés de canvi a través de fòrums, demostracions de producte, testimonis presencials, casos d’èxit o altres showcases.

A més, podran conèixer, en primera persona, la plataforma de negocis a temps real, impulsat per SAP HANA, sense importar si la seva empresa és gran o petita, qualsevol que sigui la indústria a la qual pertany.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.