GSP participa SAP Forum Chile

El proper dijous dia 3 d’abril Global Software Partner (GSP) participarà al SAP Forum Xile ’14, el qual tindrà lloc a la ciutat de Santiago de Chile. L’esdeveniment va adreçat tant a partners com a clients de SAP i pretén donar a conèixer les darreres innovacions en tecnologia i compartir experiències a través de sessions magistrals, en les quals es pretén augmentar la competitivitat de les empreses i fer que els negocis funcionin. Paral·lelament, s’han organitzat altres sessions, dirigides principalment als partners, amb la intenció d’ampliar i documentar les diferents àrees que conformen els departaments de Marketing i Vendes, Recursos Humans, Finances i Operacions i Compres.

A diferència d’altres anys anteriors, el Forum Xile ’14 ha considerat interessant aportar valor a l’esdeveniment, convidant a clients SAP per a què donin a conèixer les seves experiències i puguin ésser part activa, juntament amb els seu partner, del procés de canvi a través de fòrums, demostracions de producte, testimonis presencials, casos d’èxit o altres showcases.

A més, podran conèixer, en primera persona, la plataforma de negocis a temps real, impulsat per SAP HANA, sense importar si la seva empresa és gran o petita o a la industria a la qual pertany.

A GSP estarem encantats d’atendre’l i resoldre els seus dubtes