SAP Fòrum Xile

El dijous dia 3 d’abril, Global Software Partner (GSP) participarà en el SAP Fòrum Xile ’14, ubicat a la ciutat de Santiago de Xile.

L’esdeveniment està organitzat per l’empresa alemanya de software de gestió empresarial SAP i va adreçat tant a partners com a clients. Per primera vegada, es realitzarà l’esdeveniment en el Centro d’Esdeveniments Espacio Riesco de Xile. La finalitat de l’esdeveniment és donar a conèixer les darreres innovacions en tecnologia i compartir experiències a través de sessions magistrals. Les tendències d’aquest esdeveniment són el big data, la mobilitat, el cloud computing i les eines analítiques.

En aquestes presentacions és es pretén augmentar la competitivitat de les empreses i fer que els negocis funcionin.

Paral·lelament, s’han organitzat altres sessions, dirigides principalment als partners, amb la intenció d’ampliar i documentar les diferents àrees que conformen els departaments de Marketing i Vendes, Recursos Humans, Finances i Operacions i Compres.

Global Software Partner presentarà les seves SGI Solutions pels partners de Llatinoamerica

A diferència de les edicions dels anys anteriors, el Fòrum Xile ’14 ha considerat interessant aportar valor a l’esdeveniment, convidant a clients SAP. La finalitat de convidar-los és perquè donin a conèixer les seves experiències i puguin ser part activa, juntament amb els seus partner. Els assistents podran conèixer del procés de canvi a través de fòrums, demostracions de producte, testimonis presencials, casos d’èxit o altres showcases.

A més, podran conèixer, en primera persona, la plataforma de negocis a temps real, impulsat per SAP HANA, sense importar si la seva empresa és gran o petita, qualsevol que sigui la indústria a la qual pertany.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.