SAP Business One és un ERP creat per l’alemanya SAP. La solució està disponible en més de 150 països i adaptat a 27 idiomes. SAP Business One és una solució de gestió empresarial dirigida a petites i mitjanes empreses (Pimes). La solució és accessible per tota classe d’empreses i integra els processos bàsics per gestionar de forma simple el teu negocio.

L’ERP SAP Business One et permet optimitzar els teus processos provocant créixer la teva empresa. Amb SAP podràs minimitzar les despeses i coordinar de forma eficaç totes les dades per conèixer l’evolució del teu negoci.

Obtingui més control sobre la seva Pime amb SAP Business One per fer créixer la seva empresa

SAP Business One et dóna una visió global de la realitat de la teva empresa avui, ajudant a simplificar la gestió del teu negoci.

Gràcies a les anàlisis basades en la plataforma SAP HANA, l’aplicació SAP Business One et permet treure partit a les darreres novetats en tecnologia in-Memory Computing per a la generació d’informes i anàlisis. D’aquesta manera, s’obté accés a temps real a la informació per a donar suport a la presa de decisions, així com un mètode per analitzar-la en detall sense l’assistència del departament de TI.

Com a resultat, pots prendre millors decisions amb major rapidesa i incrementar la productivitat dels empleats en proporcionar el control de la informació als teus usuaris.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Política de Privacitat – Condicions de GSP.
I Accept

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.