SAP Business One et dona una visió global de la realitat de la teva empresa avui, ajudant a simplificar la gestió del teu negoci.

Gràcies als anàlisis basats en la plataforma SAP HANA, l’aplicació SAP Business One et permet treure partit a les darreres novetats en tecnologia in-Memory Computing per a la generació d’informes i anàlisis. D’aquesta manera, s’obté accés a temps real a la informació per a donar suport a la presa de decisions, així com un mètode per analitzar-la en detall sense l’assistència del departament de TI.

Com a resulatat, pot prendre millors decisions amb major rapidesa i incrementar la productivitat dels empleats al proporcionar el control de la informació als seus usuaris.

Fes crèixer el teu negoci amb SAP Business One

A GSP estarem encantats d’atendre’l i resoldre els seus dubtes

Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.