SAP Business One és un ERP creat per l’alemanya SAP. La solució està disponible en més de 150 països i adaptat a 27 idiomes. SAP Business One és una solució de gestió empresarial dirigida a petites i mitjanes empreses (Pimes). La solució és accessible per tota classe d’empreses i integra els processos bàsics per gestionar de forma simple el teu negocio.

L’ERP SAP Business One et permet optimitzar els teus processos provocant créixer la teva empresa. Amb SAP podràs minimitzar les despeses i coordinar de forma eficaç totes les dades per conèixer l’evolució del teu negoci.

Obtingui més control sobre la seva Pime amb SAP Business One per fer créixer la seva empresa

SAP Business One et dóna una visió global de la realitat de la teva empresa avui, ajudant a simplificar la gestió del teu negoci.

Gràcies a les anàlisis basades en la plataforma SAP HANA, l’aplicació SAP Business One et permet treure partit a les darreres novetats en tecnologia in-Memory Computing per a la generació d’informes i anàlisis. D’aquesta manera, s’obté accés a temps real a la informació per a donar suport a la presa de decisions, així com un mètode per analitzar-la en detall sense l’assistència del departament de TI.

Com a resultat, pots prendre millors decisions amb major rapidesa i incrementar la productivitat dels empleats en proporcionar el control de la informació als teus usuaris.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Política de Privacitat – Condicions de GSP.
I Accept

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.