Com cada any, el dia 23 d’abril és un dia molt important per la Comunitat Autònoma de Catalunya. Aquest dia se celebra Sant Jordi, patró de Catalunya, que va ser anomenat l’any 1.456.

És un dia molt especial pels catalans i pels turistes que vénen a visitar el dia a Catalunya. Així, el 23 d’abril s’intercanvia llibres i roses entre les persones estimades com a detall del nostre amor.

Feliç Sant Jordi, dia del llibre i de la rosa!

Es considera que el dia 23 d’abril és el dia del llibre, on hi ha moltes presentacions de llibres i firmes d’autors en els diversos centres comercials i les botigues dels carrers. A cada rambla de cada poble s’organitzen petits mercats de llibres i roses per celebrar el dia. A més, s’organitzen activitats pels més grans i els petits per celebrar el dia.

El simbolisme de la rosa de color vermell representa la passió de l’amor. A vegades es presenta amb una espiga que representa la fecunditat.

Per acabar, GSP us desitja un Feliç Sant Jordi per a tots els nostres lectors.

Feliç Sant Jordi de GSP

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.