Com cada any, el dia 23 d’abril és un dia molt important per la Comunitat Autònoma de Catalunya. Aquest dia se celebra Sant Jordi, patró de Catalunya, que va ser anomenat l’any 1.456.

És un dia molt especial pels catalans i pels turistes que vénen a visitar el dia a Catalunya. Així, el 23 d’abril s’intercanvia llibres i roses entre les persones estimades com a detall del nostre amor.

Feliç Sant Jordi, dia del llibre i de la rosa!

Es considera que el dia 23 d’abril és el dia del llibre, on hi ha moltes presentacions de llibres i firmes d’autors en els diversos centres comercials i les botigues dels carrers. A cada rambla de cada poble s’organitzen petits mercats de llibres i roses per celebrar el dia. A més, s’organitzen activitats pels més grans i els petits per celebrar el dia.

El simbolisme de la rosa de color vermell representa la passió de l’amor. A vegades es presenta amb una espiga que representa la fecunditat.

Per acabar, GSP us desitja un Feliç Sant Jordi per a tots els nostres lectors.

Feliç Sant Jordi de GSP

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.