Inicio » Per què GSP?

Som Gold Partner de SAP

Experts SAP Business One

Portem 30 anys especialitzats en Software Empresarial i  tenim una àmplia experiència en implantacions i Consultoria SAP Business One a Barcelona i Girona . Treballem per a aportar les millors Solucions Tecnològiques als negocis dels nostres clients i poder satisfer les necessitats de les diferents indústries i/o sectors.

L’equip de GSP es caracteritza per la seva gran experiència i compromís, tant en el disseny i desenvolupament, com en la implantació d’eines de programari, comptant amb una dilatada trajectòria en la realització i posada en marxa de Solucions Informàtiques de Control.

GSP, Gold Partner de SAP

Som Gold Partner de SAP i formem part de la seva xarxa de partners. La nostra especialització recau en el ERP SAP Business One, el software de gestió empresarial dissenyat per a la petita i mitjana empresa. Amb aquest software podràs optimitzar processos, accedir a informació estratègica i prendre decisions en temps real.

Solucions Sectorials SGI Solutions

Gràcies al nostre equip de desenvolupadors propi, hem continuat avançant i treballant en la plataforma SAP Business One i hem creat les millors solucions sectorials adaptades a les necessitats de cada negoci. Els nostres mòduls sectorials per a SAP Business One, SGI Solutions, ajudaran a millorar el rendiment del programari de gestió empresarial i la productivitat de la teva empresa.

Servei Tecnològic 360º

Disposem d’un departament de desenvolupament de projectes web i un departament d’Infraestructura IT. Podem ocupar-nos de tot: consultoria de projecte SAP Business One, instal·lació d’infraestructures, subministrament i manteniment dels servidors i les estacions de treball. També oferim serveis d’optimització, programació a mida, instal·lació i manteniment de SAP Business One.

Per què GSP?

Orientació al client

30 anys d’experiència

Experts en SAP Business One

Desenvolupadors de Solucions certificades per SAP

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Política de Privacitat – Condicions de GSP.
I Accept

Ens pots trobar a:

  • A l’oficina de Barcelona hi ha els consultors i personal de suport, per a poder oferir un servei més proper als nostres clients de la província.
  • A les oficines de Girona es troben els departaments de suport, consultors, programació, administració i màrqueting.

El nostre equip, compost per més de 40 tècnics qualificats i certificats pels fabricants de SAP Business One,  estan orientats a l’atenció al client i treball en equip aportant el seu punt de vista professional en cadascuna de les àrees de la nostra empresa.

ÚLTIMES PUBLICACIONS

Posa’t en contacte amb nosaltres

Deixa’ns les teves dades al formulari i ens posarem en contacte amb tu.

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.