Som Gold Partner de SAP

Experts SAP Business One

Comptem amb més de 25 anys especialitzats en Software Empresarial i una àmplia experiència en implantacions i Consultoria SAP Business One a Barcelona i Girona . Treballem per a aportar les millors Solucions Tecnològiques als negocis dels nostres clients i poder satisfer les necessitats de les diferents indústries i/o sectors.

L’equip de GSP es caracteritza per la seva gran experiència i compromís, tant en el disseny i desenvolupament, com en la implantació d’eines de programari, comptant amb una dilatada trajectòria en la realització i posada en marxa de Solucions Informàtiques de Control.

GSP, Gold Partner de SAP

GSP, Gold Partner de SAP

Som Gold Partner de SAP i formem part de la seva xarxa de partners. La nostra especialització recau en el ERP SAP Business One, el software de gestió empresarial dissenyat per a la petita i mitjana empresa. Amb aquest software podràs optimitzar processos, accedir a informació estratègica i prendre decisions en temps real.

Solucions Sectorials SGI Solutions

Solucions Sectorials SGI Solutions

Gràcies al nostre equip de desenvolupadors propi, hem continuat avançant i treballant en la plataforma SAP Business One i hem creat les millors solucions sectorials adaptades a les necessitats de cada negoci. Els nostres mòduls sectorials per a SAP Business One, SGI Solutions, ajudaran a millorar el rendiment del programari de gestió empresarial i la productivitat de la teva empresa.

servicio tecnológico 360º

Servei Tecnològic 360º

Disposem d’un departament de desenvolupament de projectes web i un departament d’Infraestructura IT. Podem ocupar-nos de tot: consultoria de projecte SAP Business One, instal·lació d’infraestructures, subministrament i manteniment dels servidors i les estacions de treball. També oferim serveis d’optimització, programació a mida, instal·lació i manteniment de SAP Business One.

Actualment, tenim tres oficines:

  • Una a Barcelona, que es troba a Rambla Catalunya. Rambla és un dels principals carrers de la ciutat on abunden comerços de moda i oficines. En aquest mateix carrer, es troba la seu de la Diputació de Barcelona i la seu del Departament d’Economia i Finances. A l’oficina de Barcelona, hi ha consultors i personal de suport, per poder oferir un servei més proper als nostres clients de la província.
  • Dues a Girona. Una oficina està ubicada a Gran Via Jaume I, on es troba l’edifici de Correus. En aquesta oficina hi ha el departament de suport i els nostres consultors. L’altra oficina está situada a Joaquim Vayreda, a prop del Palau de Fires de la ciutat, a La Devesa. Aquí es troben els programadors i els departaments d’administració i de màrqueting.

El nostre equip, compost per més de 40 tècnics qualificats i certificats pels fabricants de SAP Business One,  estan orientats a l’atenció al client i treball en equip aportant el seu punt de vista professional en cadascuna de les àrees de la nostra empresa.

Contacta amb nosaltres i t’assessorarem perquè obtinguis el millor pel teu negoci

SEGUEIX-NOS A LES XARXES SOCIALS!

Totes les nostres notícies, Casos d’Èxit, esdeveniments, projectes… Ho publiquem tot!

Instagram GSP
Linkedin GSP
Twitter GSP
Youtube GSP

ÚLTIMES NOTÍCIES DE GSP

Contacta’ns!

Truca’ns ara al 902.404.090 o deixa’ns les teves dades i et trucarem

    Los datos personales, facilitados voluntariamente, serán incorporados en un fichero automatizado titularidad de Global Software Partner con la finalidad de atender y gestionar las dudas y las consultas de nuestros consumidores. Aceptando las condiciones generales de nuestra página web, expresadas en el apartado Aviso legal, das tu consentimiento exprés e inequívoco para recibir la respuesta a tu solicitud a la dirección de correo electrónico facilitada. En cualquier momento, podrás ejercitar tus derechos de acceso, rectificando, cancelando y mostrando tu oposición dirigiendo un escrito a la dirección marketing@gsp.es.