Descobreix l’experiència de Paz Torras després d’implantar SAP Business One i les Solucions SGI (el vertical SGI Moda). Tomàs Paz, CEO de Paz Torras i Antonio Mora, Project Manager ens expliquen la seva experiència.

Paz Torras és una firma de moda ubicada a Sabadell, amb presència a més de 20 països, que vesteix a dones de tot tipus amb peces d’alta qualitat fabricades a Espanya.

El Grupo Confecciones Paz Torras va triar l’ERP SAP Business One amb la voluntat d’integrar tota l’operativa del grup, a més d’incloure el vertical SGI Moda, desenvolupat per GSP.

Aquest sistema és utilitzat per totes les empreses que formen part del grup que, ara, treballen de manera més segura, estable i automatitzada.

Per què SAP?

Ens vàrem decidir per SAP perquè és líder mundial, a més de per la seva fiabilitat i potència. SAP Business One és una solució global, fiable i segura. Gràcies al Partner SAP a Girona, GSP, vàrem conèixer el vertical SGI Moda; que juntament amb SAP Business One encaixaven perfectament amb el nostre volum de negoci i amb les nostres necessitats.

SGI Moda afegeix a SAP talles i colors, a més de la fabricació pròpia del nostre sector que és molt diferent a un altre sector industrial.

Per què GSP?

Vàrem escollir GSP perquè és expert en SAP Business One i en el sector de la moda i complements. A més, ens va oferir seguretat, una important cartera de clients i una ample i formada estructura tècnica.

Quina ha sigut l’experiència?

La relació amb GSP ha sigut bona, hem aconseguit una bona implantació i estem satisfets amb el resultat.

Ara, tenim una traçabilitat dels processos i del producte absoluta, això és gràcies a la solució escollida. Hem aconseguit una comunicació digitalitzada 24 hores al dia: informatització del magatzem i logística, la comunicació amb el client…

Tenim un ERP estable, el qual és capaç de fer front a les necessitats que poden anar sorgint.

La nostre elecció de SAP, SGI Moda i GSP ha cobert totes les necessitats, fins a la data i esperem que les futures també. SAP Business One amb el nostre Partner GSP, ens ha aportat la solució que buscàvem per a seguir creixent.

Vols descobrir què poden fer les Solucions SGI pel teu negoci? Inscriu-te a la propera Webinar!

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.