Descobreix l’experiència de Paz Torras després d’implantar SAP Business One i les Solucions SGI (el vertical SGI Moda). Tomàs Paz, CEO de Paz Torras i Antonio Mora, Project Manager ens expliquen la seva experiència.

Paz Torras és una firma de moda ubicada a Sabadell, amb presència a més de 20 països, que vesteix a dones de tot tipus amb peces d’alta qualitat fabricades a Espanya.

El Grupo Confecciones Paz Torras va triar l’ERP SAP Business One amb la voluntat d’integrar tota l’operativa del grup, a més d’incloure el vertical SGI Moda, desenvolupat per GSP.

Aquest sistema és utilitzat per totes les empreses que formen part del grup que, ara, treballen de manera més segura, estable i automatitzada.

Per què SAP?

Ens vàrem decidir per SAP perquè és líder mundial, a més de per la seva fiabilitat i potència. SAP Business One és una solució global, fiable i segura. Gràcies al Partner SAP a Girona, GSP, vàrem conèixer el vertical SGI Moda; que juntament amb SAP Business One encaixaven perfectament amb el nostre volum de negoci i amb les nostres necessitats.

SGI Moda afegeix a SAP talles i colors, a més de la fabricació pròpia del nostre sector que és molt diferent a un altre sector industrial.

Per què GSP?

Vàrem escollir GSP perquè és expert en SAP Business One i en el sector de la moda i complements. A més, ens va oferir seguretat, una important cartera de clients i una ample i formada estructura tècnica.

Quina ha sigut l’experiència?

La relació amb GSP ha sigut bona, hem aconseguit una bona implantació i estem satisfets amb el resultat.

Ara, tenim una traçabilitat dels processos i del producte absoluta, això és gràcies a la solució escollida. Hem aconseguit una comunicació digitalitzada 24 hores al dia: informatització del magatzem i logística, la comunicació amb el client…

Tenim un ERP estable, el qual és capaç de fer front a les necessitats que poden anar sorgint.

La nostre elecció de SAP, SGI Moda i GSP ha cobert totes les necessitats, fins a la data i esperem que les futures també. SAP Business One amb el nostre Partner GSP, ens ha aportat la solució que buscàvem per a seguir creixent.

Vols descobrir què poden fer les Solucions SGI pel teu negoci? Inscriu-te a la propera Webinar!

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.