Abans de començar, aquest mes us portem dues novetats de la solució SGI Retail, desenvolupada per SAP Business One, que no us deixarà indiferent. SGI Retail és la solució de software per SAP Business One. Aquesta solució permet utilitzar un terminal de punt de venda, tauleta o PC, per l’explotació d’una botiga pròpia, córner o franquícia.

Mantén els preus actualitzats de la teva botiga amb les etiquetes electròniques

Per començar, la integració amb la solució d’etiquetatge electrònic de prestatgeries (ESL). Aquesta integració permet la transformació digital dins de la botiga per afrontar els nous reptes del sector del retail.

Pricer, el nostre proveïdor, va ser un dels primers a instal·lar etiquetes gràfiques que utilitzen la tecnologia de tinta electrònica gràcies a la seva clara llegibilitat. Pricer ajuda al sector del retail a resoldre els desafiaments del mercat en aquest sector. L’empresa se centra en les exigències de l’actual comerç que vol una atenció omnicanal.

Els principals beneficis de les etiquetes electròniques són:

  • Optimitza l’etiquetatge de productes i analitza els preus en un sol clic.

  • Mostra els preus d’oferta i el PVP habitual.

  • Indica les ofertes en vigor i la data de finalització, afavorint la decisió de compra.

Hi ha tres tipus d’etiquetes:

  • Etiquetes electròniques gràfiques – de tinta electrònica que permet múltiples pàgines per la informació.

  • Etiqueta de segment – pantalla LCD amb segment vermell per l’oferta i disponible per congelador.

  • SmartPoster – senyalització digital amb integritat de preus per mostrar promocions.

Descobreix una nova forma de rebre pagaments amb els mòbils dels teus clients

Per una altre part, la nova aplicació MercadoPago, de MercaLibre. Aquesta apliació et permet solucionar els pagaments dels teus clients a través del mòbil.

El procés per realitzar el pagament és senzill. Des de la teva empresa imprimeixi el codi QR que se’t facilitarà, els clients escanejaran el codi que hi ha a la caixa de la botiga, ingressaran la quantitat a pagar i seleccionaran la forma de pagament. Obtindràs el comprovant a l’aplicació.

Totes les empreses i retailers que estiguin presents a Llatinoamèrica poden utilitzar a la seva botiga aquesta forma de pagament.

Els països en els quals està present són Argentina, Bolívia, Brasil, Colòmbia, Costa Rica, República Dominicana, Equador, Guatemala, Hondures, Mèxic, Nicaragua, Panamà, Paraguai, Perú, Salvador, Uruguai, Xile i Veneçuela.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.